E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıMorgan Stanley: Dolarda ralli sürecek---

Morgan Stanley: Dolarda ralli sürecek

Morgan Stanley: Dolarda ralli sürecek
22 Haziran 2018 - 09:45 borsagundem.com

Morgan Stanley, dolardaki rallinin süreceğini, gelişen para birimlerinin ise zayıflayacağını öngörüyor

Hans Redeker yönetimindeki Morgan Stanley stratejistleri tarafından yazılan rapora göre, şirket, dolardaki rallinin daha yüksek bir volatilite eşliğinde devam ederek üçüncü çeyrekte zirve yapacağını öngörürken gelişen piyasa para birimleri tahminlerini aşağı çekti.

Stratejistler, küresel likidite koşullarının sıkılaştığı ve risk iştahının zayıfladığı bir ortamda doların rallisini sürdüreceği görüşünde.

Morgan'ın dördüncü çeyrek için Euro/Dolar tahmini 1.26'dan 1.15'e çekilirken, aynı zaman dilimi için sterlin/dolar tahmini, 1.37'den 1.30'a düşürüldü. Şirketin yine dördüncü çeyrek için dolar/yen tahmini ise 101 seviyesinde değiştirilmedi.

Raporda, Japonya dışındaki Asya paralarının, gelişen ülkelerin Döviz piyasalarının birinci çeyrekte yüzleştiği şoklar karşısında oldukça dayanıklı olduğu, ancak bu durumun, riskli varlıklara ilişkin kötümserliğin daha güçlü bir hal almasıyla tersine dönmesinin muhtemel olduğu kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Misafir22 Haziran 2018 12:57

    Zamanında tedbir alacaksın ki! JEFERELER ne yaparsa yapsın vız gelip tırıs gidecek... PEKİ BİZ NE YAPTIK?. KEL YAĞI BOL BULUNCA BAŞINA ÇALARMIŞ HESABI DÜNYA PİYASALARINDA SICAK PARAYI BULUNCA HAR VURUP HARMAN SAVURDUK!... Şimdi ise ipin eli KEFERELERİN elinde...! EKONOMİDE HER DAHİM TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAMAK LAZIM GEÇMİŞTE BU FİLMLERİ ÇOK GÖRDÜK... Hükümetin acilen tedbir alması lazım aksi halde TÜRKİYE'nin dolar borcu çok olduğunda bize daha çok abdestsiz namaz kıldırırlar...

  • mehmet yılmaz22 Haziran 2018 10:18

    lağım çukuruna dönüşmüş kurumlar atmakla uğraşıyorlar TÜRKİYE EKONOMİSİNE.

  • vatandaş22 Haziran 2018 10:57

    dışarıdaki tüm kurumlar kötü haklısınız. lağım çukuruna dönmüştür muhtemelen. yalnız on yıllardır bu kurumlar kendi lağımlarında bir türlü boğulmadılar ne hikmetse.