E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaMoody’s’ten Macron değerlendirmesi---

Moody’s’ten Macron değerlendirmesi

Moody’s’ten Macron değerlendirmesi
08 Mayıs 2017 - 15:04 borsagundem.com

Moody's', Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimini kazanan Macron'un politikalarının ülkenin kredi notu ve görünümünü destekleyebileceği belirtti.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimini kazanan Emmanuel Macron'un politikalarının Fransa'nın kredi notu için pozitif olmasının beklendiğini açıkladı.

Kuruluştan yapılan açıklamada, "Macron'un politika platformunun, orta vadede ekonomik büyümeyi artırmayı ve kademeli olarak borç konsolidasyonunu hedefliyor olması sebebiyle Fransa'nın kredisi için pozitif olmasını bekliyoruz." ifadesine yer verildi.

Açıklamada, Macron'un ekonomi politikalarını uygulayabilmesinin büyük oranda haziran ayında yapılacak parlamento seçimlerinden çıkacak sonuca bağlı olduğu vurgulandı.

Moody's Kıdemli Başkan Yardımcısı Sarah Carlson ise, "Fransa'da politika yapıcıların, büyümeyi ve mali konsolidasyonu artırıcı uygulamaları gerçekleştirebilme becerisi, orta vadede Fransa'nın reytingini ve görünümünü güçlendirebilir." değerlendirmesinde bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)