E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaMobius yatırım için adres gösterdi---

Mobius yatırım için adres gösterdi

Mobius yatırım için adres gösterdi
25 Temmuz 2014 - 14:02 borsagundem.com

Mark Mobius, Çin hisselerindeki rallide alımlar için henüz çok geç olmadığını söyledi ve yüzde 20 daha artış tahmininde bulundu

Mark Mobius, Çin hisselerindeki rallide alımlar için henüz çok geç olmadığını söyledi. 

Templeton Emerging Markets Group Başkanı Mobius, Hang Seng China Enterprises Endeksi'nin 20 Mart'tan düne kadarki süreçte kaydettiği yüzde 19'luk rallinin ardından, Çin hisse piyasasının yüzde 20 daha tırmanacağı tahmininde bulundu. Mobius ayrıca, ucuz değerlemeleri ve hükümetin devlet yönetimindeki endüstrileri açma planları ile, devlet destekli bankalar ve enerji şirketlerini öneriyor. 

Çin hisseleri, ülke politika yapıcılarının ekonomik büyümeyi yıllık yüzde 7.5 hedefinde tutabilmek için harcamaları hızlandırması ve bazı bankalar için mevduat ihtiyat miktarlarını gevşetmesi sonrasında toparlanma göstermişti. 

Yapılan röportajda Mobius, "Genellikle bu tür durumlarla karşılaşıldığında, en az yüzde 20'lik yukarı hareket bekleyebilirsiniz. Değerlemelere bakacak olursanız, oldukça ucuz olduğunu göreceksiniz" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Doktor X25 Temmuz 2014 14:57

    KESİN ÇİN DEN ÇIKMAYA KARAR VERMİŞTİR :)

  • mobius arasa,arazi alsın kendine25 Temmuz 2014 14:41

    daha çoook bekler mobius ,çoktan gömüyorlar borsaları çaktırmadan.mobius büyük para kazanmak istiyorsa ben tavsiye vereyim,istanbulda arsa,arazi alsın belli yerlerde borsada 2-3 yıl içinde %5-10 kazanabilecekken, spesifik yerlerde emlaktan %500 kazanabilir.nereler mi?öncelikle 3.köprü gelişen yollar civarı yani ağva,şile köyleri,karadenize yakın köyler ve özel bir yer daha yazayım k.çekmece iç kumsal mahallesine de baksın derim çook büyük primler olabilir.