E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriMMC Sanayi'den iştirak açıklaması---

MMC Sanayi'den iştirak açıklaması

MMC Sanayi'den iştirak açıklaması
29 Aralık 2016 - 07:46 borsagundem.com

MMC Sanayi ve Ticari Yatırımlar iki firmaya iştirak edilmesi hususunda görüşmelere başladı

MMC Sanayi ve Ticari Yatırımlar tarafından KAP'a yapılan açıklamada, et ve süt üretimi, tarımsal üretim alanında faaliyet gösteren, sektörde öncü firmalara süt tedariki yapan bir firma ile elektrik, gaz, endeks okuma, su tüketim ve tedarik faaliyetlerinin hizmet sunumları alanlarında faaliyette bulunan bir firmaya iştirak edilmesi hususunda görüşmelere başlandığını bildirdi.

Şirketten gelen açıklamalar şöyle;

21.06.2016 tarihli özel durum açıklamamızda gıda, enerji, kimya ve inovatif teknoloji alanlarında ortaklık ve/veya iş geliştirme konularında görüşmeler yapmak üzere Şirketimizin Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Türkoğlu'na yetki verildiğini duyurmuştuk.

Verilen yetki çerçevesinde ve Şirket Yönetim Kurulumuzun kararı ile kurulan ve 16.06.2016 tarihli özel durum açıklamamızda kamuya duyurulan Yatırım ve Finansman Komitesinin önerisi ile Şirketimizin büyüme stratejileri doğrultusunda, MMC Sanayi ve Ticari Yatırımlar A.Ş. olarak et ve süt üretimi, tarımsal üretim alanında faaliyet gösteren, sektörde öncü firmalara süt tedariki yapan bir firmaya iştirak edilmesi hususunda görüşmelere başlanılmıştır.

Verilen yetki çerçevesinde ve Şirket Yönetim Kurulumuzun kararı ile kurulan ve 16.06.2016 tarihli özel durum açıklamamızda kamuya duyurulan Yatırım ve Finansman Komitesinin önerisi ile Şirketimizin büyüme stratejileri doğrultusunda, MMC Sanayi ve Ticari Yatırımlar A.Ş. olarak, elektrik, gaz, endeks okuma, su tüketim ve tedarik işlemlerinin toptan ve perakende faaliyetlerinin hizmet sunumları alanlarında faaliyette bulunan, yüksek miktarda iş yönetme ve iş geliştirme potansiyeli olan bir firmaya iştirak edilmesi hususunda görüşmelere başlanılmıştır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 12,51
En Yüksek: 12,52
En Düşük: 12,00
Değişim 4,42 %
FK: 0,00
PD / DD: -38,56
İşlem Hacmi 3.215.039
Toplam Adet: 277.028
Ağırlıklı Ort.: 12,11
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)