E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMilyonları ilgilendiren düzenleme haftaya Meclis'te---

Milyonları ilgilendiren düzenleme haftaya Meclis'te

Milyonları ilgilendiren düzenleme haftaya Meclis'te
22 Şubat 2018 - 20:33 borsagundem.com

Katma Değer Vergisi Kanunu'nun önümüzdeki hafta TBMM'ye geleceği bildirildi

Maliye Bakanı Naci Ağbal, uzun süredir beklenen Katma Değer Vergisi Kanunu'nun gelecek hafta itibariyle TBMM’ye geleceğini açıkladı. Ağbal, “Haftaya Katma Değer Vergisi’yle ilgili düzenlemeyi de Plan Bütçe Komisyonu’na getiriyoruz” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Onur Ertekin22 Şubat 2018 23:52

    % 18 KDV veya bazı tüketim mallarında % 8 KDV vergileri sonuçta devletimize gidiyor feda olsun devletimiz güçlensin ama toplum yavaş yavaş müreffeh düzeylere erişmeye başladıkça kademeli olarak vergilerin düşürülmesi uygun olmaz mı.özal dan beri uygulanıyor, benzin mazot dünyanın en yüksek vergileri kesiliyor.1000 tl eşya alsan 180 tl devlete vergi olarak gidiyor.Bence devletimizin bu vergileri düşürüp vatandaşına sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum.Çünkü vatandaş olmassa devlet olmaz , devlet olmassa vatandaş olmaz.Bu iki oluşum birbirlerine olan yükü hafifletmelidir.Bnece KDV tüm kalemlerde % 8 e düşürülmeli benzin ve mazottan alınan vergilerde hafifletilmelidir.Çünkü devlette tc vatandaş da tc.

  • MUHAMMED22 Şubat 2018 21:42

    Verdiği sözüde yerine getirse bari.