E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMilli Piyango'da kritik toplantı---

Milli Piyango'da kritik toplantı

Milli Piyango'da kritik toplantı
03 Mayıs 2016 - 16:09 borsagundem.com

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Milli Piyango'nun özelleştirilmesiyle ilgili yarın basın toplantısı düzenleyecek

Maliye Bakanı Ağbal, Milli Piyango'nun özelleştirilmesiyle ilgili yarın (4 Mayıs) basın toplantısı düzenleyecek.

Yapılan açıklamaya göre, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Milli Piyango İdaresi'ne ait şans oyunlarının özelleştirilmesine ilişkin basın toplantısı düzenleyecek.

Ağbal'ın basın toplantısı saat 10.30'da ay düzenlediği basın toplantıs, "Şartname hazırlıkları biter bitmez Mayıs ayının başında bir gecikme olmazsa ilana çıkacağız. Değerleme çalışmaları da devam ediyor." demişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erol bahtlı03 Mayıs 2016 16:55

    yapılan özelleştirmeye cazinolar eklenseydi çok büyük bir paranın kasamıza girmesi mümkün olurdu. Ancak nerede bu konuları düşünecek yürekli yöneticiler Cazinoları açarak buralarda çeşitli moda, revü, pandomim, kısa oyunlar , eğlenceli yarışmalar müzik gösterileri konularak ülkemizde olmayan bir EĞLENCE TURİZMi gerçekleştirilir. İnternet sayesinde. cazinolar evimizin içinde zaten kuruldu . o kadar ki cep telefonları ile de oynanma durumuna düştü. . Devlet cazinoları denetleme imkanına sahip olduğu gibi buralardan vergi alma imkanına da sahip olacaktır.Cazinoların açılması belki az da olsa turizme katkısı sağlanabilir. .Kıbrıs'a kumar oynamak için gidişi önleyerek ,ülkemizin Turizmine de ayrıca az da olsa bir destek sağlanabilir.