E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMilletvekilinden Rus kadınlarına şok Dünya Kupası uyarısı---

Milletvekilinden Rus kadınlarına şok Dünya Kupası uyarısı

Milletvekilinden Rus kadınlarına şok Dünya Kupası uyarısı
14 Haziran 2018 - 14:33 borsagundem.com

Rus milletvekili Tamara Plentyova, bugün Rusya’da başlayacak FIFA 2018 Dünya Kupası öncesinde Rus kadınlara, şampiyona için ülkeye gelecek yabancı erkeklerle seks yapmama tavsiyesi verdi.

Rusya Aile, Kadın ve Çocuk İşleri Komitesi Başkanı Plentyova, Rus kadınlarına şampiyona sırasında yabancı erkeklerle seks yapmama tavsiyesinde bulundu.

Govorit Moskva radyosunun aktardığına göre, Plentyova, Dünya Kupası sırasında ülkeye gelen taraftarlardan hamile kalıp daha sonra yalnız anneler olarak kalmaları konusunda uyardı. 

Plentyova “Yabancı erkeklerle tanışıp hamile kalacak  kadınlar olacak mı? Belki evet, belki hayır. Umarım olmaz. Zira doğan çocuklar acı çekiyor ve bu Sovyetler Birliği’nden beri dahi böyle olmuştur” dedi.

'KENDİ ÇOCUKLARIMIZI DOĞURMALIYIZ'

Plentyova açıklamalarına “Kendi çocuklarımızı doğurmalıyız. Bir milliyetçi değilim, fakat çocuklar burada anneleriyle birlikte terk edilip kaldıklarında acı çekiyorlar” sözleriyle devam etti. 

Plentyova, kadınların yabancı eşleriyle evlense dahi yurtdışına gidip ülkelerine bir daha ne zaman döneceği konusunda bir fikri olmayabileceğini ifade etti.

Plentyova “Komiteye gelip çocukları ondan alındığı için, çok uzağa taşındığı için ağlayan kadınlar var. İnsanların etnik kökenleri ne olursa olsun yurt temelli aşk doğrultusunda, Ruslarla evlenip iyi bir aile kurmalarını, uyum içinde yaşamalarını ve çocuk sahibi olmalarını isterim” dedi. (Sputnik)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)