E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriMigros Kipa ile görüşmeleri sürdürüyor---

Migros Kipa ile görüşmeleri sürdürüyor

Migros Kipa ile görüşmeleri sürdürüyor
30 Mayıs 2016 - 14:16 borsagundem.com

Migros, Tesco Kipa ile gizli nitelikte görüşmelerin sürdürülmekte olduğunu bildirdi

Migros tarafından, Kipa ile ilgili söylentilere istinaden  KAP'a  açıklama yapıldı. Açıklamada,şu aşamada kamuoyuna duyuru yapılmasını gerektirecek kesinleşen bir gelişme olmadığı belirtildi.

Şirketten gelen açıklama şöyle,

Şirketimizin, Tesco Kipa Kitle Pazarlama Ticaret Lojistik ve Gıda Sanayi A.Ş.'nin ana hissedarının sahip olduğu Tesco Kipa hisselerini devralmak için yaptığı görüşmelerde son aşamaya geldiğine dair 29 Mayıs 2016 tarihinde basın ve yayın organlarında çıkan haberler üzerine açıklama yapma gereği doğmuştur.

Şirketimizin uzun vadeli büyüme stratejileri doğrultusunda, Şirketimiz ile Tesco Overseas Investments Limited arasında Tesco Kipa'nın pay devrine ilişkin gizli nitelikte görüşmeler sürdürülmektedir. Ancak, taraflar arasındaki müzakereler devam ettiğinden müzakerelere ilişkin yapılacak herhangi bir açıklamanın, anlaşmayı olumsuz etkilememesi ve yatırımcıların yanıltılmasına yol açmaması değerlendirildiğinden Şirketimiz Yönetim Kurulu kararı gereğince ilgili açıklamanın ertelenmesine karar verilmiştir. Bu kapsamda, şu aşamada kamuoyuna duyuru yapılmasını gerektirecek kesinleşen bir gelişme olmamıştır.

Söz konusu durum bugün de değişmemiş ve taraflar arasında temel unsurlarda bir mutabakata varılmamış olmakla birlikte, Şirketimiz hissedarlarının yatırım kararlarını etkileyecek gelişmelerin ortaya çıkması halinde, konuyla ilgili gelişmeler mevzuat kapsamında duyurulacaktır.

Tesco Kipa Migros ile görüşmeleri doğruladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 428,00
En Yüksek: 435,25
En Düşük: 423,00
Değişim -0,17 %
FK: 8,78
PD / DD: 2,15
İşlem Hacmi 646.410.979
Toplam Adet: 1.513.035
Ağırlıklı Ort.: 427,02
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • murat aksoy30 Mayıs 2016 16:22

    böyle bir sasa haberi hatırlıyorum, bomba gibiydi. işşallah tutar bu da. tutmayınca kendımı cok aptal hissediyorum.hep giriyom cunku bu toplara