E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMHP'de toplu istifa---

MHP'de toplu istifa

MHP'de toplu istifa
21 Ocak 2017 - 12:51 borsagundem.com

MHP Akseki İlçe Başkanı Mustafa Başgör ve yönetim kurulu görevden istifa etti.

MHP Akseki İlçe Başkanı Mustafa Başgör, sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada, istifa kararını duyurdu. Başgör'ün açıklamasında, "Bugün itibariyle MHP İlçe Teşkilatı Başkanlığı görevini yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bırakıyorum. Bu istifanın sebebine gelince son dönemde partimizin gerek parti içinde gerekse de parti dışında uyguladığı politikaların bizlerle mücadele eden ve oy veren, Türk devletinin ve milletinin milli hafızası ve refleksi olan Ülküdaşlarımızın büyük çoğunluğunda rahatsızlığa sebep olmasına ve incitmesine kanaat getirmemizdir. Bu şartlar altında daha fazla görevde kalamayacağımıza karar verdik" ifadelerine yer verdi.

Açıklamasının sonunda, "Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, bin cihana değişemem şu öksüz Türklüğümü" mesajına yer veren Mustafa Başgör'ün yönetim kuruluyla birlikte resmi istifasını bugün il yönetimine sunduğu belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dede21 Ocak 2017 13:45

    kimin umurunda

  • Vah21 Ocak 2017 13:31

    Bir anayasa yapılıyor bu anayasada vatandaş nerdei toplumsal ihiyaçlar nerde, bunları kimse tartışmıyor. Anayasanın herseyi başkanlıpa oryante edilmiş ve butun tartışmalar başkanlık uzerine. Vah vah vah

  • Ecomoist21 Ocak 2017 13:30

    Vatandaşın derdi ne, onların derdi ne! Başkanlkta Başkanlık. Butun politikacıları butun medyaları iki yıldır başkanlık başkanlık diye inliyor!

  • Ankara21 Ocak 2017 13:27

    Her şey başkanlık için. Ulkenin bütün varlıkları başkanlığa feda olsun! Başkanlık çok önemli çok yüce bir değerdir!

  • Bozkurt21 Ocak 2017 13:26

    Mecliste buyuk çounluğu sağlamak için Hdp nin baraj altında kalması gerekiyordu, bunun için ilk secim sürecinde hersey yapıldı ama olmadı. İkinci payı secim süresince daha buyuk psikolojik sosyoljik siyasal baskı kuruldu ama hdp yine barajı kıl kurtardı. Ama tabi bu mhp gizli koalisyonu ve istikrar politikaları verimli bir sonuc verdi. Ama kendilei için! Ulke için çok şey buyuk aşınma getirdi.

  • Metehan21 Ocak 2017 13:17

    Bazı Mhp li partililerin belirttiğine göre ikinci secim öcesi Devlet bahçeli ile Tuğrul turkeş olmak uzere bazı partililerle anlaşmışlar ve Tuğrul turkeş Akp ye gecmiş. İkinci secim kararı alınana kadar ortalık sakinken , ikinci secim kararı alınır alınmaz ortalık birden karşıtı ve her yer darmadağın oldu. İstikrar için akp e gel akp gel yapıldı.

  • ulku21 Ocak 2017 13:12

    İkinci secimede çatışmasızlık ortamıyla girilebilinirdi !! herseystrateji. ''istikrar'' stratejisi. ve başardılar