E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMHP barajın altında kalacak iddiası---

MHP barajın altında kalacak iddiası

MHP barajın altında kalacak iddiası
21 Aralık 2017 - 09:13 borsagundem.com

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, seçimlerde MHP ile ilgili çarpıcı bir değerlendirmede bulundu

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İYİ Parti'nin barajı geçmesine karşın MHP'nin altında kalacağını söyledi. Özel, Türkiye'de yeni düzenin ise 'Bir sandık kurulsun ama oyun da bizim dediğimiz gibi olsun. Ülkeyi biz yönetmeye devam edelim' olduğunu savundu.

Sözcü'ye konuşan Özel'in açıklamaları şöyle:

"Asgari ücretten bile vergi alınıyor. Ama birileri vergi vermemek için başka yerlere gidiyor. Bunlar ‘Döviz bulundurmak vatan hainliği' bile dediler. Parkinsonlu teyze 70 dolarını bozdurmak için soğukta bekledi. Sonra gittiler Man Adası'nda şirket kurdular. Man Adası belgelerini bilmeyen kalmadı. Bunun bir vergi kaçırma işi olduğunu herkes biliyor. AKP tabanının ciddi bir bölümü de belgelerin gerçekliğine inanıyor.

ADALET YÜRÜYÜŞÜ

Referandum onların söylemiyle yüzde 49'a 51 bitti. Biz mühürsüz seçim diyoruz. Referandumda ‘Hayır' diyenlerin yüzde 98'i Adalet Yürüyüşü'ne olumlu baktı. ‘Evet' diyenler, 17, 17, 17 olarak üç parçaya bölünmüş. Bir 17 var, 'Terörist bunlar, hoş karşılamadım, nefret ediyorum' diyor. Diğer 17 ‘Destek de vermedim, tepki de duymadım, hak görüyorum” diyor. Son 17 ise ‘Sempatikti ve destekledim' diyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı

'ADALET KAVRAMI İNANILMAZ ZEDELENDİ'

Bugün ülke, ilkokul 4'te öğrendikleri bir matematik formülüyle yönetiliyor. Adalet kavramı inanılmaz zedelenmiş durumda. AKP geldiğinde yüzde 52 olan “Yargıya güven” şu anda yüzde 14'e düştü. 100 vatandaştan sadece 14'ü “Mahkemelerde hakkımı alırım'' diyor.

'ŞİMDİ, 'BARAJ DÜŞSÜN' DİYOR'

İYİ Parti seçimde barajı geçer, MHP ise geçemeyecek. Yıllardır barajın en katı savunucusu MHP, şimdi ‘baraj düşsün' diyor. Yeni düzen, ‘Bir sandık kurulsun ama oyun da bizim dediğimiz gibi olsun. Ülkeyi biz yönetmeye devam edelim' yaklaşımı."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)