E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMGK'da Fethullah Gülen için düğmeye basıldı---

MGK'da Fethullah Gülen için düğmeye basıldı

MGK'da Fethullah Gülen için düğmeye basıldı
28 Mayıs 2016 - 08:30 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahilik Haftası kutlama programında konuştu. Erdoğan, "paralel yapı" için MGK tavsiye kararı alındığını ve yapının legal görünümlü illegal örgüt olarak tanımlandığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fethullah Gülen hakkında MGK'dan tavsiye kararı aldıklarını ve terör örgütü ilan edilmesi için hükümete gönderdiklerini söyledi.

Erdoğan, 'paralel yapı'yla ilgili olarak MGK'da tavsiye kararı aldıklarını belirterek, Fethullah Gülen ve cemaatinin "Legal görünüm altındaki illegal terör örgüt” olarak tanımlandığını söyledi. Erdoğan şöyle konuştu:

"Fethullahçı Terör Örgütü olarak tavsiye kararı aldık, Hükümete gönderdik ve Bakanlar kurulu kararını bekliyoruz. Bunların terör örgütü olarak tescilini gerçekleştireceğiz. Bunlar PYD, PKK neyse aynı kategoride yargılanacaklar. Zira bu millete çok çektirdiler. Bu milleti, ümmeti parçaladılar. Bunların ümmeti parçalamalarına fırsat veremeyiz. Bir kısmı kaçtı, bir kısmı cezaevinde."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MERT28 Mayıs 2016 16:50

    sayın cumhur baskanı CEMATİN LİDERİ FERHAT ŞELLİ DEVLET YÖNETİMİNE BÜROKRAT ATARKEN NERDEYDİN CEMATİN YÖNETTER BAŞKAN YARDIMCISI OLARAK MAKAMA ADAM ATATI TÜRKİYE CAPINA AKRABASI SEBAHAT GÜLLÜOGLU CEMAAT SORUMLUSU GIDA TARIM HAYVANCILIK BAKANLIGINA ÖGRETMENLİKTEN DAİRE BAŞKANI ATANDI YENİ BİTKİSEL ÜRETİME

  • BİROL28 Mayıs 2016 16:44

    zamanında fettullah gülen senle beraberken ölülere bile oy kullandırıp akp yi iktidar etti o zaman neden akp nin sesi cıkmıyordu o zaman oy alırken iyiydi alma mazlumun ahını cıkar ahesli ahesli AKP DEN

  • VATANDAŞ28 Mayıs 2016 11:32

    ZAMANINDA FETULLAHIN KUCAĞINDAYKEN SESİNİZ ÇIKMIYODU NE OLDU ŞİMDİ MENFAATLERİNİZ UYUŞMADIMI

  • vatandaş dan öte bı halt değilsin28 Mayıs 2016 11:07

    SANA VERDİĞİM SECMEN OYUNDA UTANIYORUM...

  • ÖNCE İÇİNDEKİ BÖLÜÇÜ YAPILAŞMAYI TEMİZLE28 Mayıs 2016 11:02

    DAĞDAKİ EŞKİYAYA DAHİ İŞ VE PARA VEREN ZİHNİYET NASIL OLURSA SİYASİ PRAVAKATÖRLÜK GİRİŞİMLERİ VE SÖYLEMLERİNDE CHP LİSİNE MHP LİSİNE VS BU ÜLKEDE İŞ PARA YOK AKABİNDE KÜRESEL SERMAYENİN ORTAĞI OLDUĞU HALDE NASIL OLURDA KÖTÜLER VE SİYASİ BÖLÜÇÜLÜK BAZ ALINDIĞINDA YANDAŞ VE TARAF ÇEKMEYE ÇALIŞIR.YANLIŞ KADRO VE İLİŞKİLERİNE DİKKAT....SANA BAŞKANLIK SİSTEMİ DEĞİL.BELEDİYE BAŞKANLIĞI BİLE FAZLA

  • siyasi suç varsa ortakdır28 Mayıs 2016 09:27

    hayatımda kadınları ciddiye aldığım kadar erkekleri hiçbir zaman ciddiye almadım ve güvenmem..

  • Ayla28 Mayıs 2016 08:37

    Hırsız ve kul hakkı yiyenlerden nefret ederim.