E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisMetro'dan CarrefourSA'ya göç var!---

Metro'dan CarrefourSA'ya göç var!

Metro'dan CarrefourSA'ya göç var!
21 Kasım 2016 - 13:08 borsagundem.com

CarrefourSA Genel Müdürü Hakan Ergin bir dönem genel müdürlüğünü yaptığı Metro’da birlikte çalıştığı ekip arkadaşlarını yanına alıyor

Yerli bir ortak arayışında olan Alman grosmarket devi Metro'nun emlak geliştirme şirketi Metro Managament Türkiye'de epeydir küçülüyor. Önce Ümraniye'deki M1 Meydan AVM'yi Gülaylar Kuyumculuk'a sattılar. Daha sonra da Bilkent AVM'yi elden çıkardılar. Yeni bilgiye gelince; CarrefourSA'nın genel müdür koltuğuna oturan Hakan Ergin bir dönem genel müdürlüğünü yaptığı Metro’da birlikte çalıştığı ekip arkadaşlarını yanına almaya başlamış. Para dergisinin haberine göre 21 yıldır Metro'da Gıda Satınalma’nın başında bulunan Ayşin Işıkgece, 1 Aralık tarihi itibariyle CarrefourSA'da satın almanın başına geçecekmiş.

Ergin, geçtiğimiz aylarda da Metro'daki eski asistanı olan Gökçe Duman'ı da yanına asistan olarak almıştı. Bu transferlerin durmayacağı, Metro'dan CarrefourSA'ya bir göç kervanının hazırlandığı kulislerde konuşuluyor. Son birkaç yıldır satın alma, birleşmelerle gündemde olan sektör bu aralar transferlerle de gündeme geliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ekonomist21 Kasım 2016 17:26

    Carfursa çok pahali satıyor genel mudur birde transfer yapiyor once kendi fiat politikasina baksin