E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMetro Turizm'den kamuoyuna duyuru---

Metro Turizm'den kamuoyuna duyuru

Metro Turizm'den kamuoyuna duyuru
25 Mayıs 2016 - 21:27 borsagundem.com

Metro Turizm, Muğla-İstanbul arası yolcu otobüsünde meydana gelen taciz olayıyla ilgili bir açıklamada bulundu.

Metro Turizm yaşanan taciz olayıyla ilgili şu mesajı paylaştı;

25.05.2016 tarihinde sosyal medya ve internet sitelerinde yer alan haber, başta Metro Turizm Yönetimi olacak şekilde tüm kurum çalışanları, iş ortakları ve ilgili paydaşları tarafından büyük bir üzüntü ile karşılanmış ve kınanmış olup konu ile ilgili olarak Kamuoyu’nu bilgilendirme ihtiyacı doğmuştur. Söz konusu haberde adı geçen çalışan ile ilişkimiz kesilmiş ve konu tüm boyutları ile incelenmesi adına Adli Makamlara iletilmiştir.  Metro Turizm olarak her aşamasını son derece büyük bir ciddiyetle takip etmekte olduğumuz talihsiz olay ile ilgili olarak başta yolcumuzdan ve tüm yolcularımızdan özür diler benzeri bir olayın yaşanmaması adına gerekli tüm önlemlerin alındığını bilgilendirmek isteriz. Talihsiz konuya maruz kalmış olan yolcumuzun her türlü mağduriyetinin giderilmesi konusunda tüm gayret ve çabalar gösterilecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

ŞİRKETTEN İLK AÇIKLAMA GELDİ
Metro Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yıldırım, konuya ilişkin hurriyet.com.tr’ye yaptığı açıklamada “İnşallah böyle bir şey olmamıştır. Olay yargıya taşındı. Gerekli kriminal incelemeler yapılacak. Yapmamıştır demiyorum. Eğer böyle bir olay yaşanmışsa yargıda gereken cezayı verir biz de cezasını veririz. Milyonlarca insanı taşıyoruz. Şirket olarak olayı büyük bir ciddiyetle ele almış durumdayız.” dedi.

ÇİĞDEM ÖZTÜRK: HER TÜRLÜ YAPTIRIMI YAPACAĞIZ
Odatv'ye konuşan Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Öztürk ise  şu açıklamayı yaptı:

“Bir kadın yönetici olarak bunu kabul edebilmem, hazmedebilmem mümkün değil. Yasaların bize tanıdığı her türlü imkanı tanıyarak, hukuki manada söz konusu şahsa her türlü yaptırımı yaparken; diğer taraftan biliyorum bunun telafisi olmaz ama müşteki olan yolcumuzun psikolojik durumunu düzeltebilmek için, psikolojik destek dahil elimden ne geliyorsa yapacağım bu olayı unutturabilmek için, ama biliyorum unutulmayacak. İnanın bu ahlaksız şahsın olduğu tarafta değiliz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 2,45
En Yüksek: 2,41
En Düşük: 2,34
Değişim 0,00 %
FK: 0,96
PD / DD: 0,41
İşlem Hacmi 9.684.648
Toplam Adet: 3.993.578
Ağırlıklı Ort.: 2,42
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)