E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriMetro Travel ‘tur’a çıktı 500 milyon lira bekliyor---

Metro Travel ‘tur’a çıktı 500 milyon lira bekliyor

Metro Travel ‘tur’a çıktı 500 milyon lira bekliyor
12 Temmuz 2014 - 11:47 borsagundem.com

Metro Travel, yıl sonuna kadar 400 satış ofisine ulaşıp, tur operatörlüğünde de liderliği gözüne kestirdi

Bu amaçla 30 milyon liralık yatırım gerçekleştiren Metro Travel, yapılanmanın da tamamlanmasıyla 500 milyon liralık ciro hedefliyor
Metro Turizm, birkaç yıl öncesine kadar faaliyetleri sadece bilet satış işlemleriyle sınırlı olan Metro Travel’ı ayağa kaldırma ve büyütme kararı aldı. Bu kapsamda yıl sonuna kadar 400 satış ofisine ulaşmayı planlayan Metro Travel, böylece neredeyse tüm şehir ve büyük ilçelerde yer almayı hedefliyor.
Konuya ilişkin bilgi veren Metro Turizm Organizasyon A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Metro Travel Genel Müdürü Ömer Alp Emil, “Atıl halde bıraktığımızda bile 70 milyon liralık ciromuz vardı. Amacımız, Metro müşterisini turizm pastasının her diliminden yararlandırmak olduğu için, bağlantılı işlerde de büyüyeceğiz” dedi.
 
‘Kültür’ indirimi
 
Emil, gerek yer seçiminde gerekse de ofislerin şık ve geniş olması konusunda da hassas davrandıklarının altını çizdi.
Emil, Metro Turizm’e de değinerek, bu yıl 25 milyon yolcu hedeflerinin bulunduğunu, karayolu taşımacılığında Metro Turizm’in sahip olduğu konumun, özellikle kültür turizmi açısından büyük avantaj sağlayacağını vurguladı.
Emil, “Metro Turizm, kültür turizmi için bir şehirden başka bir şehre gidenleri çok küçük ücretler karşılığında taşıyacak.  Bankalarla önemli anlaşmalarımız var. Yerinde hizmet mantığıyla çok çeşitli imkanlar sunacağız” derken, “Metro Turizm ile şehre gel, Metro Travel ile şehri gez” sloganıyla hizmet vereceklerini kaydetti.
 
Saç ektirip, diş yaptıracak
 
Bir yandan satış ofislerini artırarak büyüyen Metro Travel, diğer yandan da turizmde yeni taleplere yanıt vermeyi de hedefliyor.
Sağlık turizminde saç ekimi, estetik, tüp bebek ve diş sağlığı gibi alanlarda Türkiye’nin son yıllarda önemli yere gelmesinden faydalanacaklarını söyleyen Ömer Alp Emil, “Sağlık turizmine girme kararımızla bu konuda da yurtiçi ve yurtdışı yapılanmaya gideceğiz. İşbirlikleri çerçevesinde de ciddi bir kitleyi Türkiye’ye getireceğiz” dedi.
Saç ekimi, estetik, tüp bebek ve diş konularında Türkiye’de ön plana çıkmış hastanelerle anlaşmalar yapıldığını kaydeden Emil, “Temmuz sonunda açıklayacağız. sağlık turizminde bir grup yok, aracılar var ve buraya da kurumsallığı getirmeyi amaçladık” ifadesini kullandı.
 Duygu Erdoğan - Milliyet

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)