E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMetin Topuz, 17-25 Aralık'tan 1 ay önce mali şubeye gitmiş---

Metin Topuz, 17-25 Aralık'tan 1 ay önce mali şubeye gitmiş

Metin Topuz, 17-25 Aralık'tan 1 ay önce mali şubeye gitmiş
12 Ekim 2017 - 22:17 borsagundem.com

Tutuklanmasının ardından Ankara-Washington hattında krize sebep olan ABD konsolosluğu çalışanının 17-25 Aralık operasyonları öncesi İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Şube'ye gittiği ortaya çıktı

Sözcü'den Can Özçelik'in haberine göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturma kapsamında 'casusluk' iddiasıyla tutuklanan ve iki ülke arasında krize sebep olan ABD İstanbul Başkonsolosluk görevlisi Metin Topuz'un 17-25 Aralık operasyonlarından 1 ay önce mali şubede çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı. 

Buna göre Topuz, 7 Kasım  2013 saat 14.08'de İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Şube önünde görülüyor. Metin Topuz'un, mali şubeye ne için gittiği ise araştırılıyor.

Topuz'un daha önce ABD Adalet Bakanlığı Uyuşturucu ile Mücadele Dairesi (DEA) mensubuymuş gibi Türk polisiyle operasyonlara katıldığına dair fotoğrafları ortaya çıkmıştı ancak emniyetten konuya ilişkin bir açıklama yapılmamıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)