E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji'den İstanbul için önemli uyarı---

Meteoroloji'den İstanbul için önemli uyarı

Meteoroloji'den İstanbul için önemli uyarı
12 Kasım 2018 - 14:22 borsagundem.com

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, "Bu haftanın ikinci yarısında en yüksek hava sıcaklıklarının, Ankara’da 6-7, İstanbul’da 9-10, İzmir’de 11-12 derece olması bekleniyor" denildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğ'nden yapılan açıklama şöyle:

Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (13.11.2018 Salı) ülkemizin kuzey kesimlerinin, Çarşamba gününden itibaren ülkemiz genelinin Karadeniz üzerinden gelen soğuk havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. Mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının hissedilir derecede (6-12 derece) azalarak mevsim normallerinin altına inmesi bekleniyor. 

Soğuk havayla birlikte, Karadeniz bölgesinin yüksek kesimleri, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusunun yüksekleri ile Doğu Anadolu bölgesinin kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve kar yağışları görüleceği tahmin ediliyor. 

Bu haftanın ikinci yarısında en yüksek hava sıcaklıklarının; Erzurum’da 1-2, Ankara’da 6-7, İstanbul’da 9-10, İzmir’de 11-12, Antalya ve Adana’da 16-17 derecelere, gece en düşük sıcaklıkların ise yurdumuzun iç kesimlerinde 0 derece ve altına düşmesi bekleniyor. Vatandaşlarımızın ani sıcaklık düşmesinin yaratabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)