E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji'den korkutan uyarı---

Meteoroloji'den korkutan uyarı

Meteoroloji'den korkutan uyarı
27 Temmuz 2015 - 18:23 borsagundem.com

Meteololoji yeni bir sıcak hava dalgasına karşı uyardı. Bu hafta hava sıcaklığı İstanbul'da 5, İzmir'de 6, Ankara'da 9 derece birden yükselecek.

Bunaltıcı sıcaklardan şikayet edenlere kötü haber. Meteoroloji hava sıcaklıklarını mevsim normallerinin üzerine çıkaracak yeni dalgaya karşı uyardı. Bu hafta sıcaklıklar İstanbul'da 5, İzmir'de 6, Ankara'da 8 derece birden yükselecek. Marmara'nın diğer illerinde sıcaklıklar 40 dereceyi görecek. Ankara ve İstanbul'da geçen hafta 30 derece olan sıcaklıklar bu hafta sırasıyla 39 ve 35 dereceye çıkacak. İzmir için öngörülen sıcaklık ise 39 derece ve üzeri. Meteorolojinin beş günlük raporuna göre Ege ile Marmara'nın tamamında Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Bursa, Sakarya ve Balıkesir'de sıcaklıklar 38 ila 40 derece olacak.

Doğu Anadolu'da, Malatya, Elazığ gibi illerde 40 ila 42 derece; Güneydoğu Anadolu'da Diyarbakır, Şanlıurfa; Batman, Mardin'de 43-44 dereceye ulaşacak. Vücut ısındaki 1 derecelik farkın bile nabzı 15 ila 20 vuruş artırdığına dikkat çeken uzmanlar sıcak havada kalp ve taşikardi hastalarının mümkün olduğunca dışarı çıkmamaları gerektiği yönünde uyardı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)