E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMersin'de Meral Akşener gerginliği---

Mersin'de Meral Akşener gerginliği

Mersin'de Meral Akşener gerginliği
19 Mart 2017 - 17:33 borsagundem.com

Meral Akşener, referandum çalışması için Mersin'e geldi. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin fotoğrafını taşıyan 100 kişilik bir grup tepki gösterdi

lkü Ocakları üyelerinden oluşan yaklaşık 100 kişi, ellerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin fotoğrafının da bulunduğu ’Bulmak isterseniz şeref ve izzet, ille Devlet ille Devlet’ yazılı pankart taşıyarak eylem yaptı.

Akşenir’in programının yapılacağı Yenişehir Kültür Merkezi’ne girmek isteyen grubun önü, binaya 400 metre kala Çevik Kuvvet polisi tarafından barikat kurularak kesildi.

Grubun geçişine izin vermeyen güvenlikten sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı İdris Yılmaz, Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökhan Demir’i dağılmaları yönünde ikna etmeye çalıştı. Bir süre sonra, ’Lidere sadakat şerefimizdir’ sloganı atan grup, alandan uzaklaşarak dağıldı.

Dışarıda protesto gösterisinin sürdüğü dakikalarda Akşener, salonda referanduma ilişkin konuşma yaptı.

Meral Akşener Mersinde... Gergin anlar...
Meral Akşener Mersinde... Gergin anlar...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ibrahim ozkan19 Mart 2017 22:46

    medyanın gazıyla hareket edenler kaybetmeye mahkümdür devlet beyin devlet adamlıpını takdir ediyor ülkü ocaklarını tebrik ediyorum

  • Özhan Geçer19 Mart 2017 22:30

    Bahçeli ve Erdoğan korktuğundan Mhp'ye genel kurul yaptırmadı. Yapılsaydı Bahçeli gitmişti ve referandum da olmazdı. Bu kadar sorun varken ülkede hala sen ben kavgası var.

  • ÜLKÜCÜ.19 Mart 2017 22:05

    SAYIN AKŞENER İTE KÖPEĞE ALDIRMAYIN BİZLER YANINIZDAYIZ.

  • mehmet ali sakin19 Mart 2017 20:19

    utanıyorum bunlardan mhp ye ailecek verdiğimiz oylar haram olsun resmen sattılar ve gençleride kullanıyorlar

  • Say say bitmez19 Mart 2017 19:49

    Hizmet:Gençlerin %25 ı işsiz. Hizmet:1.50 olan Dolar kuru 4 tl ye gidiyor. Hizmet:Saman ithal etmek. Hizmet:Tank kaportası yapıp motoru yapamamak. Hizmet:Demokrasiyi askıya alıp KHK ile memleketi yönetmek. Hizmet yok mu var tabi yol yaptılar köprü yaptılar. Bu yol ve köprüler de yapan müteahhitlerin. Verirsin parayı geçersin. Geçmez isen Devlet yine parayı verir. Geçsen de geçmesen de.

  • HİLAL19 Mart 2017 19:41

    Hareketin lideri bahceli demekle lider olunmuyor lider partililerini toplar kongresini yapar lideri delege secer, herkesi kucaklar teşkilat kapatmakla ülkücüleri partiden ihraç etmekle lider olunmaz.

  • ALPTUĞ19 Mart 2017 19:37

    Böyle ÜLKÜCÜLÜK olurmu kardeş kardeşe yumruk sıkarmı bırakın herkes düşündüğünü söylesin bundan rahatsız olmamak lazım tahammül edmiyorsanız başkalarına biat etmiş çıkar guruplarısınız utanmak lazım.Sizden çok memnun olanlar var.

  • Mumtaz Sapveren19 Mart 2017 18:44

    Bu kadar hizmet ve başarı varken hala reize koalisyon dönemi adamıymış gibi bahsetmenin iç dünyası; Tayyip çekilde fetö işini rahat yapsın. Akşener gelsinde mhp milli dışında ne varsa onu yapsın. Hatta tayyibe ayak bağı olsun. Derdinğz bu görünmüyormu zannediyorsunuz. Sizler hiç bir zaman muvaffak olmayacaksınız Allah'ın izniyle.

  • KILIÇ19 Mart 2017 18:39

    EGERKİ SENDE LİDERLİK VASFI YOKSA LİDERE SAYGILI OLACAKSIN BU MUHALEFET İÇİNDE KENDİ KENDİNE HOMURDANAN İNSANLAR BIRAKIN TUTUMLARINIZ ÜLKEYE ZARAR VERİYOR DEGİL MHP .DOGRUSU BUNLARIN NAFİLE HARAKETLER

  • Cahil beyinler19 Mart 2017 18:29

    Allah insana firaset verdi düşünsün diye ve dil verdi konuşsun diye bir insana düşündüğünü konusturmayan zihniyet koleliktir ve bu günün turkiyesi kolelik düzenine doğru gitmektedir yonetici eleştiriye acik olmak zorundadir . Bahceli , kilictaroglu ve erdogan bu ulkenin siyasetini kilitliyen insanlardir .Bahceli 20 yildir mhp yi basariya tasiyamamis buna ragmen cekilmemistir. Kilictaroglu da ayni yoldan gitmektedir .Erdogan ise C.B. olduktan sonra akp yi ic dinamiklerine birakmamis ve tabanin istedigi basbakan verine kendi istedigini basbakan yapmistir. Halk tayyip erdogani c.b. secmis ve gereginin yapilmasini beklerken erdogan ise memleketi birakmis ve akp nin içini karistirmistir parti tabani yapilan oylamalarda ne davutoglunu nede yildirimi istemememistir.bu büyük hatanin bedelini maalesef yine bu halk ödeyecektir.Turkiyenin birlik ve bekası icin 16 nisana hayir bu milletin derdi baskanlik degil issizlik , egitim, vergi , terör ,sucla mucadeledir bu sorunlari çözmek zaten mümkündür.

  • BÖLÜNMEYE HAYIR19 Mart 2017 18:13

    Kaba güçle bir şeyler yapacağını sanan zavallılar. Aynı protestoyu ezanı yasaklayan İsrail'e gösterseniz ya.