E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMersin'de FETÖ'cülerden 1 dolar çıktı---

Mersin'de FETÖ'cülerden 1 dolar çıktı

Mersin'de FETÖ'cülerden 1 dolar çıktı
09 Ocak 2017 - 17:14 borsagundem.com

Mersin'de örgüt faaliyetlerine devam ettikleri ve finans sağladıkları iddiasıyla haklarında gözaltına kararı verilen 46 iş adamından 31'i yakalandı

Mersin'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, örgüt faaliyetlerine devam ettikleri ve finans sağladıkları iddiasıyla haklarında gözaltına kararı verilen 46 kişiden 31'i yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen çalışmada, tanıklar, müşteki ve şüphelilerin ifadelerinden ve yapılan çalışmalardan yola çıkılarak, 46 iş adamının 17-25 Aralık 2013'ten sonra FETÖ/PDY'nin faaliyetlerine devam ettikleri ve örgüte finans sağladıkları belirlendi.

Başsavcılığın koordinesinde, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince başlatılan operasyonda iş adamları Osman Y, Yasin E, Mehmet İ, Süleyman O, Çetin B, Erhan I, Recep Ö, İrfan B, Ali T, Bünyamin D, Hasan A, Veysel Umut Ç, Kenan İ, Hasan İ, Ali K, Emrah B, Ali M, Faik B, Murat H, Kadri T, Mustafa D, Demet D, Sebahattin Ö, Mahmut Ö, Mustafa G, İbrahim O, Abdullah B, Mehmet B, İsak İ, Erhan G. ve Fayik Ç. gözaltına alındı.

Firari 15 şüpheliden 6'sının yurtdışında olduğu, 9'nun ise arandığı öğrenildi.

Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ise 4 adet ruhsatlı tabanca ve 5 adet şarjör, 2 adet ruhsatlı av tüfeği ve ona ait 52 fişek, bin 626 fişeğin yanı sıra FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'e ait CD ve 1 dolar ve çeşitli örgütsel dökümanlar bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ekoomer09 Ocak 2017 21:41

    1 dolar feto örgütüne üye olanların nufus cuzdanı olarak dağıtılmış nasıl bir gizli örgüt illuminate halt etmiş yanında..

  • vay bee09 Ocak 2017 18:31

    ister fetocu olsun ister olmasın hala evinde 1 doları varsa bu akli dengesizliği gösterir. ....1 dolar vay beee ne anlamlar tasiyorsun