E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMersin'de FETÖ operasyonu: 12 gözaltı---

Mersin'de FETÖ operasyonu: 12 gözaltı

Mersin'de FETÖ operasyonu: 12 gözaltı
15 Temmuz 2017 - 21:52 borsagundem.com

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülmekte olan Fetullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 12 zanlı gözaltına alındı

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülmekte olan Fetullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 12 zanlı gözaltına alınırken, 8 kişi aranıyor.

Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, terör örgütü mensubu olan ve örgütün gizli haberleşme sistemi olan Bylock kullandığı belirlenen aralarında ev hanımı, özel sektör çalışanları ve devlet memurlarının bulunduğu anlaşılan 20 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Karar üzerine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü(KOM) ekipleri, önceden belirlenen adreslere yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 12 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken, kimlikleri belirlenen 8 şüpheli hakkında yakalama çalışmaları devam ediyor. Gözaltına alınan zanlıların sorgulamaları sürüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)