E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMersin Başsavcısı Ercan, kumpasçı FETÖ'cüleri ortaya çıkardı---

Mersin Başsavcısı Ercan, kumpasçı FETÖ'cüleri ortaya çıkardı

Mersin Başsavcısı Ercan, kumpasçı FETÖ'cüleri ortaya çıkardı
26 Aralık 2017 - 12:32 borsagundem.com

Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, FETÖ/PYD’ye göz açtırmıyor. Kimlikleri belirlenen 2 şüpheli gözaltında, 4 kişi aranıyor…

BORSAGUNDEM.COM

Terör örgütlerinin korkulu rüyası haline gelen Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan’dan ’darbeci’lere yeni bir darbe!
Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Ercan, ilde başlattığı FETÖ/PYD temizliğine yeni bir halka ekledi. Ercan’ın talimatıyla yürütülen soruşturmada askeri personele kumpas kurarak tuzağa düşüren biri astsubay 5 kişilik FETÖ’cü grubu ortaya çıkarıldı.
Cumhuriyet Başsavcılığı’nca FETÖ/PDY'nin askeri kumpas davası ile ilgili yürütülen soruşturmasında, kadın ayarladıkları 2 askeri personelin, isimsiz ihbar göndermek suretiyle dinleme kararı aldırtıp mesleğe yakışmayan tutum ve davranışta bulunmaktan ihraç edilmelerine yol açan 5 vatandaş ve 1 astsubay hakkında Sulh Ceza Hakimligi’nce gözaltı kararı verildi.
Ardından ‘gözaltı’ operasyonu için düğmeye basıldı. Şüphelilerden ikisinin İzmir ve Tunceli'de yakalandığı, diğer 4 kişinin ise Mersin’de arandığı öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)