E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMerkel: Referandumu beklemeliyiz---

Merkel: Referandumu beklemeliyiz

Merkel: Referandumu beklemeliyiz
24 Mart 2017 - 12:23 borsagundem.com

Almanya Başbakanı Merkel, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleriyle ilgili bir soruya, "Referandumu ve diğer şeyleri beklemeliyiz" diye yanıt verdi

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Alman gazetesine yaptığı açıklamalarda Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne (AB) üyelik süreciyle ilgili soruyu da yanıtladı.

Reuters'ın haberine göre Passauer Neue Presse'e konuşan Merkel, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakerelerinin durdurulup durdurulmamasına dair görüşü sorulduğunda, "Türkiye'deki referandumu ve diğer şeyleri beklemeliyiz" yanıtını verdi.

Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel dün yaptığı açıklamada, Türkiye ile üyelik müzakerelerinin durdurulması yönündeki çağrıları eleştirmitşi. Gabriel, Türkiye ile diyaloğun sürmesi gerektiğini söylemişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tv24 Mart 2017 14:25

    posası çıkmış karıyabak sizler önce kendi işinize bakın çok merak ediyorum yahudiler bunlardan niçin hesap soramıyor acaba birdaha bizi fırına atarlar korkusumuvar nazizim horladı

  • Hadi Hayır lısı24 Mart 2017 13:34

    16 Nisan'da rejim değişir ise AB ile yapılan müzakereler biter. Sen bitirmezsen onlar bitirecektir.Müzakerelerin sona ermesi büyük bir ekonomik krize demektir.

  • ali24 Mart 2017 12:32

    referandumdan çıkan karara saygı gösterecekmisiniz sanki...Türkiye'ye diz çöktüremeyeceksiniz.O günler geçti...