E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeral Akşener'in evinin önünde gerginlik---

Meral Akşener'in evinin önünde gerginlik

Meral Akşener'in evinin önünde gerginlik
05 Ekim 2018 - 01:32 borsagundem.com

İYİ Parti lideri Akşener'in Beylerbeyi'ndeki evinin önünde bir grup MHP lideri Bahçeli lehine slogan attı. Akşener evinin penceresine çıkarak gruba tepki gösterdi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evinin önünde toplanan bir grup ile Akşener arasında gerginlik yaşandı. Akşener'in Beylerbeyi'ndeki evinin önünde toplanan bir grup, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli lehine slogan atmaya başladı. Evinin penceresine çıkan Akşener ise gruba tepki gösterdi. Akşener, Twitter hesabından yaşanan olaya ilişkin görüntü paylaştı. 

GÜN İÇİNDE SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN TARTIŞMA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasında akşam saatlerinde sosyal medya üzerinden tartışma yaşandı.

MHP lideri Devlet Bahçeli, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada İYİ Parti lideri Meral Akşener'i işaret ederek, "Bu hanımefendiye son ihtarım, bölmek ve yok etmek istediğin MHP’ye karşı sinir ve sınırları ihlal eden vandal tutumuna devam edersen sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın. Demedi deme, büyük lafı dinle" dedi.

AKŞENER'DEN YANIT

Akşener, gün içerisinde kendisi hakkında açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi sosyal medyadaki hesabındaki paylaşımla hedef almıştı. Akşener, “Türklüğü ayaklar altına alıp, megri megri ile gözyaşı dökenlere paspas olurken hangi “büyüğünüzün” sözünü dinlediniz Sayın @dbdevletbahceli ? McKinsey'e göğsünüzü siper ederken hangi büyüğünüzün emrindesiniz? Bahsettiğiniz sonuçları merakla bekliyorum” mesajını paylaşmıştı. 

"KENDİN GEL"

Akşener, evinin önünde bir grubun slogan atmasının ardından Twitter hesabı üzerinden bir kez daha Bahçeli'yi hedef aldı. Akşener, paylaştığı tweet'te "Başka anaların çocukları üzerinden yiğitlik olmaz. Yüreğin yetiyorsa kendin gel, bekleriz" ifadesini kullandı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yazık05 Ekim 2018 11:51

    Ülkenin çivisi çıktı, açık açık tehdit etmiş Bahçeli... Ve anam vayy

  • HASAN TOSUN05 Ekim 2018 10:43

    MERAL AKŞENERDE MHP YE KAFAYI TAKMIŞ,BAHÇELİYİ SİLİP SÜPÜRÜP MALLARINA OYLARINA EL KOYMA PEŞİNDE,BU ADAM SENİ PARTİSİNE ALMIŞ MİLLETVEKİLİ YAPMIŞ SEN NE YAPTIN ADAMA KARŞI ADAY OLDUN PARTİYİ ELE GEÇİRMEYE KALKTIN YAPAMAYINCA PARTİ KURDUN ORDADA RAHAT DURMUYORSUN İKİDEBİR MHP YE BAŞKANA SATAŞIYORSUN SENİN DERDİN NE DÜŞ MHP NİN YAKASINDAN,PROJELERİN AKLIN FİKRİN VARSA MİLLETE ANLATDA OY VERSİN,KAFA TINGIR OLUNCA ABİDİG GUBİDİK İŞLERLE KAVGAYLA MHP LE UĞRAŞMAKLA OY ALAMAZSIN,MHP DEN UZAK DUR

  • yatırımcı05 Ekim 2018 10:26

    madem bu kadar dayısınız afrine, güneydoğuya gidin bakalım.

  • Suat tosun05 Ekim 2018 09:39

    Yaziklar olsun

  • atakan05 Ekim 2018 02:17

    Bahçeli gör işte mafya vari şehir eşkiyalarını vandallarını. Sen bunun gibiler için mi af istiyorsun. Askerlerimizi şehit edenlere gönderemiyorsun. Bir bayana mı gönderiyorsun.

  • Misafir05 Ekim 2018 10:36

    Zavallu bahçeli ülkücüleri kendisi için değil başkası için bağırıyor. Zavallılığın kitabı böyle yazılır.

  • vatandaş05 Ekim 2018 10:25

    ablaa ablaa. senin evinin önünde de böyle magandalık yapsalar ne yapardın acaba. ikincisi varsa kanıtın gidersin savcılığa suç duyurusunda bulunursun. yoksa da kimseye iftira atmaya hakkın yok.

  • ablaa ablaa.05 Ekim 2018 08:43

    ne bayanı bee. fetö askeriyeden, yargıdan temizlendi. bu abla bozuntusu ile devam ediyor. bu kurmalı saat abla gelecek, tüm fetöcü teröristleri hapisten çıkaracak. BU MİLLET YER Mİ??

  • mustafa05 Ekim 2018 01:53

    birbirinizden bulun ikiside gereksizz