E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeral Akşener'e FETÖ şoku---

Meral Akşener'e FETÖ şoku

Meral Akşener'e FETÖ şoku
29 Mart 2017 - 12:39 borsagundem.com

MHP'li Meral Akşener'in hukuk danışmanlarından Avukat Nuri Polat, FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alındı.

MHP'de FETÖ destekli muhalefetin başını çektiği iddia edilen Meral Akşener'in hukuk danışmanlarından Avukat Nuri Polat'ın FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alındığı ortaya çıktı.

Örgütün avukat yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında geçtiğimiz günlerde terör polisi tarafından operasyonla gözaltına alınan Nuri Polat'ın İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde sorguya alındığı ve halen burada gözaltında tutulduğu öğrenildi.

FETÖ'ye yakın kanalların Digitürk'ten çıkarılmasına tepki gösteren Polat, Twitter'da Fetullah Gülen'in bir fotoğrafını paylaşarak "Digitürk'ten, kablolu tvden, tivibudan, Türksat'tan attınız, herkül sitesini engellediniz. Ama izlememize engel olamadınız" diye yazmıştı. (Nazif  karaman/Sabah) 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İftira atmak dinimizde büyük günahlardandır.30 Mart 2017 11:01

    İftira atmak fikir hürriyeti sayılmaz. Ülkede özellikle medyanın tv kanallarında ,haber yorumlarında ,gazetelerde insanların hiç sıkılmadan birbirlerine iftira attıkları görülmektedir. Görmediği, bilmediği hususlarda hiçbir hukuki kesin kanıt olmadan atılan bu iftiraların günah olduğunu bile bilmiyoruz. %98 İn müslüman olmakla övündüğü bu ülkede iftira günahının bu kadar çok olması bizim bu dini öğrenmediğimiz hatta haberimiz bile olmadığımız açıkca belli oluyor. Bir ülkede iftiredenler bu kadar fazla ise diyanet işleri Başkanlığının bu vahim durumu halka anlatması bunun ifade hürriyeti ile hiç ilgisi olmadığıı ve büyük günahlardan sayıldığın öğrenmemmesi sağlaması gerekir.Bunun en büyüğünü kumpas davasında görmedik mi?

  • Günaydın30 Mart 2017 01:39

    Yilmaz

  • kemal29 Mart 2017 16:10

    fetöcüler iş başında hanım ağalarına sahip çıkan yorumları da gözlerimi yaşarttı. görende normal insanlar yazıyor sanacak.

  • melek29 Mart 2017 16:09

    bu kadın ne olacak?????? Bahçeli'nin kıymetini anladık. milliyetçi bir partiye bile vatan hainleri sızdığına göre herkesten şüphe edilir. Bahçeli kendini kanıtladı, neden yıllardır partisinin sahip çıktığını da anlamış olduk. bugün ak parti olmasın oy vereceğim tek partı mhpdir.

  • Ayhan Durak29 Mart 2017 15:39

    Kimlerin danışmanları Fetöcü çıktı. Ne yani Sn.Akşener Fetöcü mü oluyor? Haberin veriliş şekli hoş değil...

  • ey akp29 Mart 2017 13:50

    siz önce iktidar partisindeki bylokçularınl istesini verin de sizi o zaman görelim... sayın akşenere desteksiz atmakla olmuyor bu işler

  • salim29 Mart 2017 13:40

    Evet,gerçekten de Ak Partideki fetö cülere birşey yapılmıyor.

  • Osman29 Mart 2017 13:38

    Bu kadın kesin fotonun maşası.

  • nuri29 Mart 2017 13:07

    reis uğraşma kadınla. kendi içinizdeki fetöcüleri tutuklayın. fetö mhp nin bir kolu değil akepenin bir koludur.