E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMenbiç için yol haritası belirlendi---

Menbiç için yol haritası belirlendi

Menbiç için yol haritası belirlendi
25 Mayıs 2018 - 22:16 borsagundem.com

Türkiye ile ABD arasında Suriye için kurulan çalışma grubunun ikinci toplantısı yapıldı. Dışişleri Bakanlığı, Menbiç için yol haritası belirlendiğini bildirdi

Dışişleri Bakanlığı, Türkiye-ABD Çalışma Grubu'nun Menbiç’te güvenlik ve istikrarın sağlanması hususunda yürütecekleri iş birliği için bir yol haritasının ana hatlarını belirlediğini açıkladı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Suriye konulu Türkiye-ABD Çalışma Grubu'nun Suriye ve her iki tarafı ilgilendiren diğer iş birliği konularında sürmekte olan görüşmelere devam etmek amacıyla bugün Ankara'da toplandığı belirtildi.

"Taraflar, Menbiç’te güvenlik ve istikrarın sağlanması hususunda yürütecekleri iş birliği için bir yol haritasının ana hatlarını belirlemiştir." ifadesi kullanılan açıklamada, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun Çalışma Grubu'nun tavsiyelerini değerlendirmek üzere 4 Haziran'da bir araya geleceği kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fafa26 Mayıs 2018 10:34

    Amerika ,almadan vermez,hangi tavizleri aldı,ya da almak istedi ,merak ediyorum.Üstelik sözünde de durmaz,bakarsın cayar.Batılılar hep yalancıdır hani AB ülkelerine vize kalkacaktı?