E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMelania Trump kayıp mı?---

Melania Trump kayıp mı?

Melania Trump kayıp mı?
27 Mayıs 2018 - 17:39 borsagundem.com

ABD basını, bir süre önce böbrek ameliyatı olduktan sonra 15 gündür kimsenin yüzünü görmediği First Lady Melania Trump'ın 'nerede' olduğu sorusunu sordu

ABD basını, First Lady Melania Trump'ın ameliyat olduktan sonra 15 gündür hiçbir şekilde görüntülenmemesinin 'şüpheli' olduğu yorumunda bulundu.

Yaklaşık 2 hafta önce ABD’nin başkenti Washington’daki Walter Reed Medical Center’da ameliyat olan Melania Trump’ın bu operasyonu başarılı geçtiği açıklanmıştı.

Yerel basın, ameliyatın başarılı geçmesine rağmen 15 gündür kamuoyunun karşısına çıkmayan Melania Trump hakkında kulislerde iyileşemediği iddiaları ortaya atıldı.

TRUMP PENCEREYİ GÖSTERDİ ANCAK...

Öte yandan, Trump'ın geçen hafta Melania Trump'ın sağlığıyla ilgili Beyaz Saray'da konuşan Trump, Melania harika, bize şimdi bakıyor' diyerek pencereyi işaret etmiş, ancak pencereye doğru bakan gazetecilerin pencerede kimseyi görmemişti. ABD basını bu olayı kafa karıştırıcı olarak yorumluyor.

Geçtiğimiz günlerde Beyaz Saray’ın dışında basının sorularını yanıtlayan ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray’ı göstererek, “Melania çok iyi durumda. Hatta şu an bize bakıyor” yorumunu yapmış fakat gazeteciler kamerayı Beyaz Saray’a çevirdiğinde ortada kimsenin olmadığı görülmüştü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • D1 28 Mayıs 2018 00:53

    Adamın karısına sözü geçmiyor ama kafasına göre dünyaya ahkam kesiyor. Dünya kalmış bir delinin eline... Ve ne hikmetse bu durum bir tek siyonist Yahudileri memnun ediyor.,ne isterlerse yapıyor moruk. Karıyıda kaybetmiş en sonunda, Napolyon gibi tek bildiği para.

  • Düşünen deli27 Mayıs 2018 23:13

    Böyle kadına böyle dangalak adaletin yok dünya. Sonunda kadını da delirtti

  • fafa27 Mayıs 2018 19:06

    Trump ,Hanım'a kızdıkça ya Kuzey Kore'ye ,ya da Çin'e çatıyor.Olmadı milleti parayla korkutuyor.Dengesizliği Hanım'dan kaynaklanıyor.

  • demirkan 27 Mayıs 2018 17:53

    PLİÇ GİBİ KARI NE YAPACAK MORUGA.