E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMehmet Şimşek'ten Londra mesajı ---

Mehmet Şimşek'ten Londra mesajı

Mehmet Şimşek'ten Londra mesajı
29 Mayıs 2018 - 08:45 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya ile birlikte Londra'ya gerçekleştirecekleri seyahat öncesi Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, bugün Londra'da yatırımcılarla biraraya geleceğini ve Türkiye'nin pozitif ayrışması için yoğun çaba içinde olduklarını söyledi.

Twitter hesabından dün akşam açıklama yapan Şimşek, "Saat 07:00-22:00 arası gruplar halinde yaklaşık 90 portföy yöneticisi, banka üst düzey yöneticisi ve analistlerle görüşeceğiz. Kararlı politika adımlarımız, iyi iletişim ve güçlü uzun vadeli hikayemiz ile Türkiye'nin pozitif ayrışması için yoğun bir çaba içindeyiz" dedi.

Şimşek ve Çetinkaya'nın ziyareti öncesi Merkez Bankası'nın sadeleştirmeyi gerçekleştirmesiyle birlikte TL, gelişmekte olan ülke para birimlerinden pozitif ayrışarak bir süredir devam eden kayıplarının bir bölümünü geri alarak dolar karşısında dün yüzde 3 değer kazanmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika29 Mayıs 2018 12:05

    Anlatılacak en etkili hikaye, seçimi Erdoğan'ın kaybedeceği ve OHAL'in hemen kaldırılacağıdır.

  • gobel6629 Mayıs 2018 12:39

    Blader, Bu senin dediğin hikaye değil, FETÖ, yancıları ve kadrolu hainlerin hayali.

  • Uzman yatırımcı29 Mayıs 2018 11:08

    Sizin başınızda Erdoğan oldukça naparsanız yapın nafile. Londra'da büyük yatırımcılar o konuşmayı dinledikten sonra kıyamet koptu. Birde Merkez bankası kendi ağzından açıklama yaparak dolar da 4.20, Euro'da 4.90 seviyelerini taban ilan etti. Kur her geri geldiğinde yatırımcılar dolar ve Euro almak için sıraya girecektir. Şimdi tasarruf tedbirleri almak gerekirken, Erdoğan her kesime bol keseden para dağıtıyor oy almak için. Bunlar da bütçeyi çok zayıflattı. Kriz daha da büyüyecek. Tek kurtuluş Erdopan'ın seçim kaybedip hiç bir şeye karışmaması.

  • BİR DOST29 Mayıs 2018 12:52

    Çakma yatırımcı kardeş, Erdoğan olan parayı dağıtıyor, diğerleri daha kaynağı olmayan paraları vaat ediyor. Çok değerli Yatırımcı görüşüne göre diğerleri gene bizi İMF ye muhtaç edip elp pençe divan durduracak. Zaten bütün oylar Erdoğan'ın para dağıtmasına gerek yok.

  • milli ve yerli29 Mayıs 2018 09:27

    londra yolları taştan sen çıkardın beni baştan

  • KILIÇ29 Mayıs 2018 09:02

    ÜLKEME YATIRIMCI ÇEKİM DİYE ÇABALARKEN ASIL SORUN İÇERDE ÇÜNKÜ SERMAYE KAÇIYORSA SORUN İÇERDE BORSAMIZIN BAŞINDAKİLER YÖNETİMDEN ANLMAYIP ADETA BORSADA YATIRIMCI KOYMADI İŞİ GÜCÜ SERMAYE ARTIŞINA ONAY VERMEK OLAN BU KURUM YATIRIMCI BİTİRDİ ARACI KURUMLARIN KAPANMASINA SEBEP OLDU BİRAZCIK OLSUN SERMAYE SAHİPLERİNİ DEGİLDE YATIRIMCI DÜŞÜNSE OLMAZMI.