E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMehmet Şimşek şampiyon oldu---

Mehmet Şimşek şampiyon oldu

Mehmet Şimşek şampiyon oldu
22 Eylül 2014 - 00:21 borsagundem.com

Maliye Bakanı Şimşek ve Tenis Federasyonu Başkanı Tural ikilisi, çift erkeklerde şampiyon oldu

Türk ve yabancı diplomat ile bürokratların mücadele ettiği 5. Embassy Tenis Turnuvası'nda, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Tenis Federasyonu Başkanı Osman Tural ikilisi şampiyon oldu.

19 Mayıs Spor Kompleksi içinde yer alan Ankara Tenis Kulübü (ATK) kortlarında düzenlenen turnuvanın ikinci gününde çift erkekler grup maçları yapıldı.

Turnuvada finale kalan Maliye Bakanı Şimşek ve Tenis Federasyonu Başkanı Tural ikilisi, profesyonel tenisçilerle mücadele etti. Şimşek ve Tural çifti, maçı 2-1 kazanarak şampiyonluğa ulaştı.

"DEMEK Kİ 40 YAŞINDAN SONRA DA TENİSE BAŞLANABİLİYORMUŞ" 

Bakan Şimşek ve Başkan Tural, maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Maçın çekişmeli geçtiğini ve ilk defa bir tenis turnuvasında finale kaldığını anlatan Şimşek, bu spor branşındaki 3 yıl öncesine dayandığını, 45 yaşında eline raket aldığını söyledi. 

Ağrı ve Batman'da tenisi tabana yaymak için kompleksler oluşturduklarını bildiren Şimşek, Batman'da kurulan, kapalı ve açık kortlardan oluşan tenis kompleksinin açılışını yakında yapacaklarını kaydetti.

Şimşek, "Bizlerin tenise ilgisi ümit ediyorum ki mahalle aralarına bunu yayar. Batman'da aslında belki biz bir sokak tenisi kampanyası yapacağız. Batman'da gideceğiz, sokaklarda tenis kortları kuracağız. Çocuklara yönelik orada bir heyecan, mücadele ruhu oluşturacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Bakan Şimşek, Batman'daki bu tesisin Türkiye'deki en planlı yapılmış tesis olduğunu da belirtti. 

Şimşek'in, "Belki bir gün 60 yaş üstü kategoride Türkiye'de yarışırız" sözleri üzerine Tural, "Emekli olunca Bakanımla tenis turnuvaları peşinde koştururuz" yönünde espri yaptı. 

Tural, Şimşek'in 3 yıldır tenis oynayan biri için çok başarılı olduğunu ifade ederek, "Maçı kazanan Bakanımdı. Bu gibi turnuvalarda az hata yaptığınızda kazanıyorsunuz. Bitirici vuruşlar Sayın Bakanımdan geldi. Kendisini tebrik ediyorum. Demek ki azmedince, bu işe önem verince 40 yaşından sonra da tenise başlanabiliyormuş" diye konuştu. 



Bu arada maçı, Bakan Şimşek'in eşi Esra Şimşek, çocuklarıyla izledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)