E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMehmet Ekici Fenerbahçe'ye imzayı attı---

Mehmet Ekici Fenerbahçe'ye imzayı attı

Mehmet Ekici Fenerbahçe'ye imzayı attı
28 Haziran 2017 - 14:53 borsagundem.com

Fenerbahçe, Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu Mehmet Ekici'yle sözleşme imzaladı

Fenerbahçe, yeni transferi Mehmet Ekici ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Ülker Stadı'nda gerçekleşen imza töreninde Sarı-lacivertli kulüp, Trabzonspor Kulübü'nden bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Mehmet Ekici ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. İmza törenine kulüp başkanı Aziz Yıldırım da katılırken, yıldız futbolcunun 11 numaralı formayı giyeceği açıklandı.

İmza töreninde yapılan açıklamalar şöyle:

AZİZ YILDIRIM

Mehmet Ekici ile Fenerbahçe'yi anlattık. Gelirse neler olacağı izah etmeye çalıştık. Kendisi de Trabzon'a bağlı olduğu için o gün gelemedi. O da Trabzonspor'un kendisinden istediği tüm şartları yerine getirdi. Uzun yıllar hizmet edeceğini düşünüyorum. Kendisine 'hoşgeldin' diyorum. Ocak ayından Mayıs ayına kadar profesyonelce davranışını hiçbir zaman unutmayacağız. İnşallah buradaki başarılı performansınla milli takıma kadar yükselirsin.

MEHMET EKİCİ

Fenerbahçe ailesine selamlarımı iletiyorum. 6 aylık zor bir sürecin ardından buraya geldim. Burada olmaktan da gurur duyuyorum. Yaşanan olaylara girmek istemiyorum ve ileriye bakmak istiyorum. Değerli başkanım ve yöneticilere ne kadar teşekkür etsem azdır. Hep yanımda durup bana destek verdiler. Bana gösterdiğiniz sevgi ve güveni performansımla karşılamak istiyorum. Hakkımda birçok şey yazıldı. Yüzde 60'ı doğrudur ama doğru olmayan şeyler de yazıldı. Dediğim gibi geçmişe fazla takılı kalmak istemiyorum.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)