E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriMedical Park'ın halka arzında büyük başarı---

Medical Park'ın halka arzında büyük başarı

Medical Park'ın halka arzında büyük başarı
04 Şubat 2018 - 14:17 borsagundem.com

Medical Park'ın halka arzına yabancı yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gösterildi

MLP Sağlık Hizmetleri A.Ş.'nin halka arzı uluslararası piyasalarda yoğun ilgi gördü. Ek satış hakkı da dahil olmak üzere hisselerin tamamını karşılayacak talep geldi. Halka arzın başarıylı sonuçlarını dünyanın önde gelen iki haber ajansı Bloomberg ve Reuters duyurdu. 

Yüksek standartlarda hizmet anlayışı, başarılı hekimleri ve fiyatlandırma politikalarıyla küresel sağlık alanında önemli yer edinen Medical Park'ın halka arzında bugün ve yarın da talep toplanmaya devam edilecek.

İKİ DEV HABER AJANSI DUYURDU

Reuters'ın haberine göre, Medical Park ve Liv Hospital'ı bünyesinde barındıran MLP Sağlık Hizmetleri A.Ş.'nin halka arzı ek satış hakkı da dahil olmak üzere arzın tamamını karşılayacak olan uluslararası talebe ulaştı.

Bloomberg News ise, Türkiye'de Medical Park'ın halka arzında bütün arz edilen hisselerin talep bulduğunu belirtti.

Cuma günü yapılan fiyat düzenlemesiyle halka arz tarihi 6 Şubat tarihine kadar uzatılmış, halka arz fiyatı ise 19-20 lira olarak güncellenmişti.

HALKA ARZ BÜYÜKLÜĞÜ 2.1 MİLYAR LİRA

Ek satışla birlikte şirketin yüzde 36.15'i halka açılmış olacak. Halka arz büyüklüğü ise ek satış dahil olarak yaklaşık 2.1 milyar liraya ulaşacak. Şirketin çıkarılmış sermayesi ise halka arz sonrası 201.458.254 lira olacak. Şirketin piyasa değeri ise 5.8 milyar lira seviyesinde.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :