E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMcDonald’s zayıf satış rakamları açıklayacak---

McDonald’s zayıf satış rakamları açıklayacak

McDonald’s zayıf satış rakamları açıklayacak
22 Ocak 2017 - 23:15 borsagundem.com

Hızlı gıda devi Mc Donald's Pazartesi günü Wall Street açılış zilinden önce geçen yılın son çeyreğine ait bilançolarını açıklayacak

Hızlı gıda devi Mc Donald's Pazartesi günü Wall Street açılış zilinden önce geçen yılın son çeyreğine ait bilançolarını açıklayacak. Bazı analistler, şirketin son bir yıldır açık olan mağazalarının satış rakamlarının zayıf geleceği konusunda endişe taşıyorlar.


Mc Donald's hisseleri için "ağırlığını artır" tavsiyesi veren yatırımcıların hisse için belirlediği ortalama hedef fiyat Perşembe günkü kapanış rakamının yüzde 5.2 oranında üzerinde bulunan 128.92 dolarda oluşuyor.

Analistlerin beklentileri şöyle oluşuyor:

Kar: FactSet tarafından düzenlenen ankete katılan yatırımcılar hisse başına karın 1.41 dolar olmasını bekliyor. Bu rakam bir önceki yılın aynı döneminde 1.31 dolar seviyesindeydi.
McDonald’s son 6 çeyrekten bu yana FactSet anketlerinde çıkan sonucun üzerinde bir kar açıklıyor.

Gelirler: FactSet anketinde satış beklentisi 6.0 milyar dolar seviyesinde oluşuyor. Bu rakam bir önceki yılın aynı döneminde 6.3 milyar dolar düzeyindeydi.

Hisse fiyatı: McDonald’s hisseleri geçtiğimiz yıl yüzde 5.8 oranında değer kazandı. Bu dönemde S&P 500 endeksi ise yüzde 22.3 değer kazanmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)