E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMB yurt dışındaki yatırımcılar için atağa kalktı---

MB yurt dışındaki yatırımcılar için atağa kalktı

MB yurt dışındaki yatırımcılar için atağa kalktı
23 Temmuz 2016 - 10:46 borsagundem.com

Merkez Bankası, yurtdışındaki yatırımcılarla iletişim kurmak için harekete geçti.

Bu kapsamda banka yönetimi, yurtdışındaki finans merkezlerinde yatırımcılarla düzenli toplantılar gerçekleştirmeye başlayacak. Merkez Bankası’ndan dün yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası iletişim politikası uygulamalarında yeni düzenlemelere gidilmiştir. Bu çerçevede; yatırımcılarla ve analistlerle teknik içerikli görüşmeler yapılmaya başlanacaktır, yurt dışındaki finans merkezlerinde yatırımcılarla düzenli toplantılar gerçekleştirilecektir, sanayi-ticaret odaları ve diğer reel sektör temsilcileriyle görüş alışverişine imkân tanıyacak toplantılar düzenlenecektir, basın yayın kuruluşlarının temsilcileri ve ekonomi medyası ile dönemsel toplantılar gerçekleştirilecektir. Banka ekonomistleri ile hâlihazırda yapılan aylık toplantılar, yeni uygulamalar sonrasında azalan ihtiyaca bağlı olarak gerekli görüldüğünde düzenlenecektir.”

Peşin vergi ödemesinde faizin yüzde 72'si silinecek!

 

Tasfiyeler için 10 önemli kriter

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ÇAHİLLER23 Temmuz 2016 10:51

    SİYASETİMİ TANITACAK VE ÖVECEKLERİMİŞ.YOKSA ÜRETİME DAYALI ÜRÜNLERİMİ..YADA ÜLKENİN MİLLİ DEĞERLERİNİN SATIŞI BAZ ALINDIĞINDA KAZANÇ POLİTİKASNIMI