E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinMavi tura Ukraynalı ilgisi---

Mavi tura Ukraynalı ilgisi

Mavi tura Ukraynalı ilgisi
26 Haziran 2017 - 10:17 borsagundem.com

Muğla'nın Ula İlçesi’ne bağlı ’sakin kent’ unvanlı Akyaka Mahallesi’nde başlayan mavi tur yolculuğu, başta Ukraynalı turistler olmak üzere tatilcilerin ilgisini çekti

Yıllık 3 milyon turisti ağırlayan Muğla bölgesinde, Bodrum’da başlayarak Fethiye’de sona eren mavi yolculuğun önemli konaklama noktalarından Gökova Körfezi, başta Ukraynalı’lar olmak üzere yerli ve yabancı tatilcilerin ilgisini çekiyor. Turistlerin tekne turları, Marmaris Çamlı Mahallesi’ndeki tekne sahiplerini ve Akyaka’daki Deniz Taşıyıcılar Kooperatifi üyelerinin yüzünü güldürüyor. Gökova Körfezi’nde tekne turuna çıkmak için Marmaris, Fethiye, Bodrum, Didim ve Kuşadası gibi ilçelerden tur acenteleriyle gelen yabancı konuklar, Akyaka Mahallesi’nde saat 10.00’da teknelere binerek saat 17.00’de geri dönüyor.

Bu süre içinde Kandilli Koyu’nda başlayarak Sedir Adası, İncekum, Lacivert Adası ve Sualtı Mağarası’nı geziyor. Teknelerin koylarda mola verdiği sırada denize giren turistler, Gökova Körfezi’nin mavi sularında doğa ile iç içe bir gün geçiriyor. Gökova tekne turlarına tur ecenteleri her gün otobüslerle turist taşıyor. Günlük kişi başı 25 dolara Gökova tekne turuna çıkan turistler, Sedir Adası başta olmak üzere koylara hayran kalıyor.

HAYRAN KALDILAR

Ukraynalı turistlerden Nikita Yegor, Gökova Körfezi’nin çok güzel olduğunu belirterek, "Burada ilk kez tekne turuna katıldık. Denizi, kumu, koylar ve doğası bizi hayran bıraktı. Yolculuk boyunca çok iyi hizmet veriliyor. Türkler sıcak ve misafirperver insanlar. Önümüzdeki yıl tekrar tatil için Bodrum’a geleceğiz ve tekne turuna yine çıkacağız" dedi.

Akyaka Deniz Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Gümüş, "Gökova Körfezi mavi yolculuğun önemli noktalarından biri. Binlerce irili ufaklı koyun bulunduğu körfezde tur teknelerinin yanında özel tekneler de konaklayabiliyor" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)