E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMavi Marmara tazminatları ödendi---

Mavi Marmara tazminatları ödendi

Mavi Marmara tazminatları ödendi
23 Haziran 2017 - 14:09 borsagundem.com

Mavi Marmara saldırısında hayatını kaybedenlerin yakınlarına tazminatları ödendi.

Maliye Bakanı Naci Ağbal Mavi Marmara saldırısında hayatını kaybedenlerin yakınlarına tazminatlarının ödendiğini söyledi.

Gazze'ye yardım malzemesi taşıyan Mavi Marmara isimli gemiye 31 Mayıs 2010'da İsrail komandolarının düzenlediği baskında 10 Türk hayatını kaybetmişti.

Türkiye-İsrail ilişkilerini uzun bir dönem kopma noktasına getiren Mavi Marmara saldırısının yedinci yıldönümünde, İsrail'in saldırıda ölenlerin yakınlarına ödenmek üzere Türkiye'ye verdiği 20 milyon doların, aradan dokuz ay geçmesine rağmen ailelerine ödenmediği belirtilmişti.

Bunun üzerine yazılı bir açıklama yapan Maliye Bakanlığı, tazminat ödemelerinin yapılmaması veya geciktirilmesi gibi bir yaklaşımın asla söz konusu olmadığını, ailelerle görüşmeler çerçevesinde çalışmaların tamamlanarak gerekli ödemelerin süratle yapılmasının temin edileceğini açıklamıştı.

Haber televizyonlarının verdiği bilgiye göre Maliye Bakanı Ağbal bugün yaptığı açıklamada "Mavi Marmara saldırısında hayatını kaybedenlerin ailelerine tazminatları ödendi" ifadesini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ozgur26 Haziran 2017 07:38

    En azından 500 bin usd faiz yazmıştır birilerine, evet karışmayın bu akçeli işlere erbabına bırakın siz...

  • ahmet engin 23 Haziran 2017 20:40

    Hayri rumuzlu mösyö. Senin mavi Marmara düşmanı İsrail ve Amerika sevicisi Alamanlardan olduğun anlaşılıyor . Kendi işine bak ve müslüman alemle ilgilenme hele müslünanların akçeli işleri ile hiç ilgilenmeme.. tavsiye ederim...

  • Hayri23 Haziran 2017 15:48

    Ozgur basin olmasa o paralarin ustune yatacaklardi. Allah tan yandas olmayan basin var da, tazminatlarin odenmedigi haberini yaptilar

  • özgür23 Haziran 2017 14:16

    taazmiinatında verggisini almışlardır. 20 milyon doları ailelere verirler mi hiç

  • salim23 Haziran 2017 14:15

    20 milyon dolar,,,iyi para,,,borsaya gelse bari:)