E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlak​Markalı ofis ligine Polat Ofis’le girdi---

​Markalı ofis ligine Polat Ofis’le girdi

​Markalı ofis ligine Polat Ofis’le girdi
19 Aralık 2014 - 06:07 borsagundem.com

Polat Holding şirketlerinden AP Gayrimenkul ilk ofis yatırımını ‘Polat Ofis’ markasıyla Kağıthane’de hayata geçirdi

25 milyon dolar yatırımla, bitirilen Polat Ofis’in markalı ofis projelerinin ilk adımı olduğunu söyleyen AP Gayrimenkul Başkan Vekili Kerim Polat, “Kağıthane bölgesine çok güveniyoruz. Daha orta ölçekli, butik projelerle bulunduğumuz bölgeye de değer katarak, bölgenin değerinden de yararlanarak önemli projeler üretmek istiyoruz. Değişik bölgelerde de Polat Ofis projelerini devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Polat Ofis, 4 dükkân ve 20 ofis olmak üzere 24 bağımsız bölümden oluşuyor. Polat, bölgenin A Plus ofis ihtiyacının giderileceğini, ofis üretiminde eksik olan markalı konut ihtiyacını da Polat Grubu’nun karşılayacağını söyledi.

Metrekare fiyatı 4750 dolar...

Piyalepaşa’da özel sektörün gerçekleştireceği en büyük dönüşüm çalışması içinde olduklarını hatırlatan Polat, burada da bir Polat Ofis yapacaklarını dile getirerek şöyle devam etti:
“10 bin ile 60 bin arası metrekare alanlarında ofis üretmeye devam edeceğiz. Şişli, Beşiktaş çalışma yapacağımız bölgelerden. Ümraniye de ikinci adresimiz olabilir. Satış ve kiraya da sıcak bakıyoruz. Ofis metrekareleri 4750 dolardan çıkıyor. Dükkânlar ise 6750 dolardan. Satmak için çok da acelemiz yok. Bölgeye güveniyoruz.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)