E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaMarc Faber’den hisselerle ilgili kritik uyarı---

Marc Faber’den hisselerle ilgili kritik uyarı

Marc Faber’den hisselerle ilgili kritik uyarı
02 Temmuz 2018 - 12:22 borsagundem.com

Finans dünyasının ‘Doktor Kıyamet’i ünlü yatırımcı Marc Faber, kişisel bloğunda yatırımcıları uyardı

BORSAGUNDEM.COM DIŞ HABERLER SERVİSİ

Kişisel sitesinde ‘aylık piyasa yorumu’nu yatırımcılarla paylaşan ‘Doktor Kıyamet’ lakaplı Marc Faber, hisse senetleriyle ilgili olumsuz görüşlerine ek olarak bazı teknik sinyallerin önemsenmediğini belirtti.

‘Doktor Kıyamet’, dünyaca ünlü yayın organlarında da yer alan ”Kolay erişim topluma ne ifade ediyor?” adlı yazısında yatırımcılara ‘riski azaltın’ uyarısı da yaptı.

Faber kritik yorumunda, “Hisse senetleri ile ilgili olumsuz görüşlerimle ilgili olarak, önemli bir teknik sinyalin önemsenmediğini eklemek istiyorum: Özel bir formüle göre hesaplanan Akıllı Para Akışı Göstergesi (SMART Index)…

Asıl belirtmek istediğim en önemli nokta, küresel ekonomideki büyük yavaşlamayla, şirket gelirlerini hayal kırıklığına uğratan birtakım sinyallerdir. Bu nedenle, daha önce söylediğim gibi değeri yüksek hisselere sahip olan yatırımcılara, bu ağır riskleri azaltmalarını öneriyorum” diye yazdı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)