E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaMarbaş Menkul Değerler A.Ş.'den Yepyeni Projeler!---

Marbaş Menkul Değerler A.Ş.'den Yepyeni Projeler!

Marbaş Menkul Değerler A.Ş.'den Yepyeni Projeler!
09 Kasım 2016 - 12:52 borsagundem.com

Marbaş Menkul Değerler yatırımcılarına yeni projeler sunuyor

1990 yılında faaliyet göstermeye başlayan ve Türkiye Sermaye Piyasalarının köklü aracı kurumlarından biri olan Marbaş Menkul Değerler A.Ş., yatırımcılara özel yepyeni projeler ile göz dolduruyor.

Temel amacı yatırımcı memnuniyeti sağlamak olan Marbaş Menkul Değerler, bu amacına yönelik olarak bilgi, güven ve şeffaflık prensipleri ile birikimlerini sermaye piyasalarında değerlendirmeyi tercih eden yatırımcılara hizmet vermekte.

MARBAŞ Canlı Borsa Ekranı
Borsayı anında takip edin!

MARBAŞ Canlı Borsa Ekranı ile tüm hisse senetlerini herhangi bir yazılım veya ek bir donanım gerektirmeden anlık olarak izleyerek gecikmesiz olarak borsayı takip edebilirsiniz. 

Herhangi bir yazılım gerektirmeden tüm cihazlardan erişilebilir ÜCRETSİZ canlı borsa ekranından hemen faydalanabilmek için aşağıdaki bağlantıda bilgilerinizi girmeniz yeterli. 

Ayrıntılı bilgi ve kayıt için:
http://www.marbas.com.tr/canliborsa 

 Sermaye piyasalarının tüm ürün ve hizmetlerini yaygın kitlelere sunarak, kalite, güven ve tecrübe denildiğinde akla gelen ilk yatırım kuruluşu olan MARBAŞ Menkul Değerler A.Ş., yatırımcıların sermaye piyasalarına hızlı, kaliteli ve güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlayan ve tüm gelişmeleri takip edebilecekleri yenilikçi projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. 

MARBAŞ Menkul Değerler A.Ş.’nin proje ve kampanyaları hakkında ayrıntılı bilgiye http://marbas.com.tr/kampanyalar adresinden ulaşabilirsiniz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)