E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaManipülasyona 7 yıl hapis---

Manipülasyona 7 yıl hapis

Manipülasyona 7 yıl hapis
22 Aralık 2014 - 13:44 borsagundem.com

İngiltere Maliye Bakanı Osborne, manipülasyona sert tedbirler alınacağını söyledi

Manipülasyona artık sadece para cezası verilmeyecek. Döviz manipülasyonu nedeniyle bankalara milyarlarca dolar ceza verilmişti.
İngiltere Maliye Bakanı Osborne, kurlarda manipülasyon yapmanın yasal suç olacağını ve bu kişilere 7 yıla kadar hapis cezası verilebileceğini söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • rahmetli22 Aralık 2014 22:22

    bizde de kanunda bir hapis cezası var ama mahkemelerde sahte bilirkişi raporu ile aklanıyorlar. nasıl olsa takip edeni de olmuyor. zeki mürende bizi görürmü aceba bizdeki dolandırcılar tam cezalarını aldığında!!

  • halim22 Aralık 2014 19:28

    Bizde bu kanun çok can yakabilir. çünki spekülasyonla manüpülasyon çok ince çizgi ile ayrılıyor..Bunu ayırabilecek uzman bspk da yok henüz..

  • EMRE22 Aralık 2014 17:47

    Turkyede n buyuk soygun Borsadak şirketin nakitiyle borsa dışındaki şiketleri fonlamaatın alarak veya hisselerini alarak, borsa dışındaki şirketin hantal varlıklarını s, şirket birleştirme, tahsisli sermaye artışları, kotada çıkma operasyonları. Bunların hepsine keskin düzenlemreler getirlilmeli. adil fiat uygulamaları şart

  • kartaly32322 Aralık 2014 15:55

    kredi derecelendirme kuruluşlarından iyi manipülasyon yapan yok.desenize çeza alacaklar.......:))