E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMancini gidiyor, yerine ise...---

Mancini gidiyor, yerine ise...

Mancini gidiyor, yerine ise...
21 Nisan 2014 - 07:35 borsagundem.com

'Sadece Futbol' programında Engin Verel bomba açıklamalarda bulundu. Verel, Mancini’nin gidiyor. Yerine ise gelecek ismi açıkladı!

Galatasaray’ın yönetim kurulu toplantısında kritik karar alındı. Toplantıda Mancini’nin gönderilmesi konuşulurken, yerine gelecek isim de belli oldu. Engin Verel, Mancini’nin Türkiye Kupası’nı da kaybetmesi ile kesin olarak ayrılacağını ve yerine Lucescu’nun geleceğini açıkladı.

Engin Verel şu açıklamayı yaptı:

MANCINI İLE YOLLAR AYRILACAK


“Bugün Ünal Aysal bir yönetim kurulu toplantısı yaptı. Ve alınan karar şu: Türkiye Kupası kazanılmadığı takdirde kesin olarak Manini ile yollar ayrılacak, 9 milyon Avroluk bonservis bedelinden dolayı Mancini’nin avukatları çağrılacak, avukatlarıyla pazarlık yapılaak ve yollar ayrılacak."

LUCESCU GELECEK

Engin Verel Mancini’nin koltuğunun dolduracak ismin Lucescu olacağını söyledi. Verel, “Gelecek teknik direktörün ismi belirlenmiş. Bu isim de Lucescu. Lucescu’nun da Türkiye’ye sıcak bakmasının nedeni Ukrayna’da olaylar. Bu yönetim kurulunda alınan karar” açıklamasını yaptı.

ACABA SEN ÇAKMA MANCINI MİSİN? YOKSA...

Engin Verel, Mancini’nin kadro oluşturmasını eleştirirken tazminatı için bunu yapıyor olabildiğini ifade etti. Verel şunları söyledi: 

“Nereden çıktı bu Ceyhun? Bu kardeşimizi burada yermek istemiyorum, yanlış anlaşılmasın. Fatih Terim’in oynatmadığı, hatta kiralık gönderdiği bir Ceyhun’dur tutuyor. Hani Ceyhun kötü oynuyor, yine sahada tutuyor. Yani Mancını enteresan. Mesela, Berk İsmail. Berk İsmail’i sen bir hafta ilk on sekize almamışsın, yedek almamışsın, kafadan ilk onbirde oynatıyorsun. Sabri’yi sol bek oynatıyorsun. Acaba sen çakma Mancini misin yoksa kafama şu geliyor: 9 milyon Avroyu alıp gitmek için mi yapıyorsun?”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • berk21 Nisan 2014 15:52

    bende galatasaraylıyım fatif hocaya tıransfer yapmayın manciniye gelince 9 alın ordada ne var başarı olarak feneri bile bile şambiyon yaptı bizim yönedim bumudur galatasarayık ne diyorlardı öncelimiz kulüm teprik etmek gerekiyor

  • aslan21 Nisan 2014 11:23

    hala anlamadınız mı,,tazminat almanın yolları bunlar,,şu yabancılara verilen paralara yazık ya.