E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinManchester'daki saldırıyı DEAŞ üstlendi---

Manchester'daki saldırıyı DEAŞ üstlendi

Manchester'daki saldırıyı DEAŞ üstlendi
23 Mayıs 2017 - 15:31 borsagundem.com

22 kişinin öldüğü Manchester'daki terör saldırısını DEAŞ üstlendi

İngiltere'nin Manchester şehrinde ABD'li şarkıcı Ariane Grande'nin konser verdiği 'Manchester Arena'da patlama yaşandı. Korkunç saldırıda 22 kişinin hayatını kaybetti, 59 kişinin yaralandı. İngiltere polisi saldırının erkek ve bir kişi tarafından yapıldığını açıklarken teröristin saldırı sırasında öldüğünü bildirdi. İngiliz polisi, saldırganın tek başına mı yoksa bir örgüte bağlı olarak mı hareket ettiğinin araştırıldığını açıkladı. TASS haber ajansının ardından Reuters da terör örgütü DEAŞ'ın saldırıyı üstlendiğini duyurdu. İngiltere Başbakanı Theresa May, İngiliz polisinin saldırganın kimliğinin belli olduğunu ancak saldırganın ismini açıklamaya hazır olmadığını belirtti. İngiliz basını, saldırganın kimliğinin güvenlik birimlerince önceden bilindiğini yazdı. Saldırıyla ilgili 23 yaşında bir şüpheli gözaltına alındı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • reserpin23 Mayıs 2017 21:27

    kusursuz bir dini gormek yerine ona inanan kusurlu birinin yaptigi hatalari o dinde gorenin aklinda bir kusur vardir. islami teror diye bir sey yoktur. islam dini baris dinidir. neye inandigin beni ilgilendirmez ama biraz saygili ol.

  • KIZILBAŞ MİLLETİNDEN ALEVİ DİNİNDENİM 23 Mayıs 2017 20:22

    İSLAMİ TERÖR TÜM VAHŞETİYLE DEVAM EDİYOR VE BU VAHŞET DEVAM EDECEK.DAHADA VAHŞİLEŞEREK.MALESEF.VE.NİÇİN KİM İÇİN VAR OLDUĞU SANILAN cennettki HURİLER VE NURİLER İÇİN.İNSANLAR ADAM ÖLDÜRÜYORLAR İNANDIKLARI DİN İÇİN İLGİNÇTİR İNSANLIK BİNLERCE YIL “TANRI ZEUSA” İNANMIŞTI.VE ŞİMDİ GÖRÜNMEZ TANRILARINA İNANIYORLAR.İNANMALARI YETMİYOR İNANDIKLARINI ADAM ÖLDÜRMEYİ KUTSAYARAK GÖSTERİYORLAR.BU VAHŞİ TERÖR SALDIRI(LARINI)SINI LANETLİYORUM.

  • baris23 Mayıs 2017 17:56

    bu katillerin islam diniyle alakasi yok. islamci da ne demek ? bati beslemedimi bu teror orgutlerini halada besliyor.

  • Miro23 Mayıs 2017 17:26

    İslamcılar​'dan başkası olsa şaşardım!