E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMahmut Uslu: 3 Temmuz'un arkasında da FETÖ var---

Mahmut Uslu: 3 Temmuz'un arkasında da FETÖ var

Mahmut Uslu: 3 Temmuz'un arkasında da FETÖ var
25 Temmuz 2016 - 06:25 borsagundem.com

“3 Temmuz sürecinde bu paralel yapı Fenerbahçe’ye neler yaptı... Trabzon’da otobüsümüz kurşunlandı. Bunun altında FETÖ çıkma ihtimali çok yüksek. Devlet araştırsın, altından neler çıkacağını herkes görsün.”e

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, 3 Temmuz ve FETÖ ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ahmet Ercanlar'ın konuyla ilgili Hürriyet'te yer alan haberi şöyle:

Paralel yapının darbe girişimi sonrası, 3 Temmuz’da kendilerine yapılanlarla ilgili gazetelerde çıkan haberlere rağmen Fenerbahçe’deki sessizlik dikkat çekiciydi. Sarı lacivertliler, neredeyse tüm basının, 5 yıl önce Fenerbahçe’ye yapılanları aktaran yorumlarını sessizlikle takip ederken bunun nedeni ile ilgili Mahmut Uslu ile görüşmek istedik. Aradık ve sessizliğin nedenini sorduk...

YOLUMUZU KESTİLER

Uslu bu sorumuz üzerine, “Neden konuşalım ki? FB TV’de her gün yayınlar yapıyoruz. Aziz Yıldırım’ın söylediği sözlerin bugün ne kadar doğru çıktığını herkes görüyor. O konuşmaları yayınlıyoruz. Ayrıca gazetecilerin bizim hakkımızı yediklerini anlattıkları köşe yazılarını yayınlıyoruz“ diyor...Peki paralel yapı sadece bu kadarla mı kalmıştı? Sadece şike davasında mı Fenerbahçe’yi yıpratmıştı... Mahmut Uslu bu konuda çok dertliydi...“Biz Avrupa’nın ilk 8 takımı arasına girmiştik. Rakiplerimiz ile arayı açmıştık. Çok güçlü durumdaydık. Bizi ne hale getirdiler. Bizi zayıflatıp rakiplerimizi güçlendirdiler...Monaco maçında tüm taraftarlarımız maça gelmeli ve biz yeniden birlik beraberlik içinde bir başlangıç yapmalıyız.”

ÖLDÜRÜYORLARDI

Devam ediyordu Uslu çok çarpıcı ifadelerle:“Trabzon’da futbolcularımız öldürülüyordu neredeyse... Araştırılırsa o saldırının altında da FETÖ örgütü çıkma ihtimali çok yüksek. Takım otobüsümüze ateş edildi... Bu konunun da devlet üzerine gitmeli. Altından neler çıkacağını tüm kamuoyu görsün...”Kısacası sarı lacivertli kulüp, Trabzon’daki saldırının ardında FETÖ örgütü olduğunu düşünüyor. Bu durumu açıkça dillendirmeleseler de bu konunun araştırılmasını istiyorlar.

YILDIRIM’DAN PARALEL YAPI DEŞİFRELERİ

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın 3 Temmuz sürecinde kendilerine, Balyoz, Ergenekon ve diğer bazı davalarda da yüzlerce askere yapılanların altında Fethullahçı paralel yapının bulunduğunu defalarca dile getirdiği son günlerde bir çok yorumcu tarafından belirtiliyor. Yıldırım’ın, bu konudaki açıklamalarından bazıları şöyle:

3 TEMMUZ 2011

ŞİKE DEĞİL SİYASİ DAVA

Yıldırım kendisini Emniyet’te ziyarete gelen avukat Rezan Epözdemir’den siyasi kitaplar isterken, operasyonun şike ile ilgisinin bulunmadığının ve siyasi olduğunun altını çizdi.

10 AĞUSTOS 2011

SAVCI BERK NELER DEDİ

Mehmet Berk’in savcılık sorgusunda kendisine, “Bunlar küçük operasyonlar. Öyle büyük operasyonlar yapacağız ki, sizden daha büyük ve güçlü kişilerin alındığını göreceksiniz” dediğini açıkladı.

14 ŞUBAT 2012

MEMLEKET ELDEN GİDİYOR

“Memleket elden gidiyor diye anlatmıştım. Siz hala televizyonda, basında şikeden bahsediyorsunuz. Ne şikesi, ne şike davası; memleket elden gidiyor. Korkmayın, biz korkmuyoruz.”

12 ŞUBAT 2013

FEDERASYONDA PARALEL YAPI

“Federasyon yargılama yaptı, iki arkadaşımızı suçlu gördü. Çünkü paralel devlet TFF’de de var. O gün ilk oylamada bir şey çıkmadı. Sonra ikinci bir oylama yapıldı. Bu kez iki yöneticimiz ceza aldı.”

13 OCAK 2015

HEDEF YALNIZ F.BAHÇE DEĞİL

“Yapılanlar yalnız Aziz Yıldırım’a, F.Bahçe’ye değildir. Ülke barışına, vatansever gazetecilere, saygın emniyet ve şanlı TSK mensuplarına, bu toprakları vatan yapan tüm değerlere yöneliktir.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)