E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriMahmut Ünlü, holdingleşti---

Mahmut Ünlü, holdingleşti

Mahmut Ünlü, holdingleşti
12 Ekim 2015 - 16:42 borsagundem.com

Satın alma ve birleşme işlemlerinin mimarı Ünlü Grubu , "Ünlü Yatırım Holding" unvanını aldı.

Türk para ve sermaye piyasaları son yıllarda büyük bir gelişim içinde. Bu gelişim içinde profesyonel kariyerine 'girişimci' kimliğini katarak Türk iş dünyasında önemle yerlere gelmiş isimler var. Bu isimlerden biri de Mahmut Ünlü.
1996 yılında bağımsız bir finansal danışmanlık firması olarak kurulan Ünlü&Co, bu gün gelinen noktada kurumsal finansman, küresel piyasalar, halka arz ve varlık yönetimi çözümleri sunan alanın öncü kuruluşlarından birine dönüştü.
Özellikle son yıllarda satın alma ve birleşme İşlemlerine aracılık, kurduğu fonlarla şirketlere ortaklık gibi işlemlerde adından çokça söz ettiren Ünlü Grubu, artık bir holding. Ünlü Finansal Yatırımlar, unvanını "Ünlü Yatırım Holding" olarak değiştirdi. Konuyla ilgili olarak Ekonomist’e konuşan  Mahmut Ünlü,  bunun Ticaret Sicil'in istekleri doğrultusunda olduğunu, faaliyetlerini daha doğru yansıtması nedeniyle böyle bir değişikliğe gittiklerini söyledi.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)