E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMaçka Parkı'nın bir bölümü kapatıldı---

Maçka Parkı'nın bir bölümü kapatıldı

Maçka Parkı'nın bir bölümü kapatıldı
07 Şubat 2018 - 15:32 borsagundem.com

Maçka Demokrasi Parkı'nın bir bölümü, Dolmabahçe-Levazım Tüneli projesi kapsamında kapatıldı. Kapatılan alandaki 199 ağaç başka bölgelere taşınacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Dolmabahçe-Levazım Tüneli projesi kapsamında Maçka Demokrasi Parkı'nın Beşiktaş Vodafone Park'a bakan kısmı kapatılmaya başlandı. Kapatılan alandaki ağaçlar tek tek sayılarak kırmızı boyalarla işaretlendi.

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa tünel projesi kapsamında Maçka Parkı'nın bir bölümü daha önce alüminyum plakalarla kapatılmıştı.

Proje kapsamında çalışma alanı içerisinde toplam 199 ağaçtan 85 adeti Sarıyer'deki Mehmet Akif Ersoy Parkı'na, park dışında kalan 114 ağaç da farklı bölgelere nakledilecek. Çalışmalar tamamlandıktan sonra bölgede tekrar ağaçlandırma yapılacak.

GÜZERGAH DEĞİŞİKLİKLERİ YAPILDI

Çalışmalar sırasında Bayıldım caddesi, Kadırgalar caddesi girişinden Swissotel'e kadar olan bölüm trafiğe kapatılacak. Kadırgalar caddesi istikametinden Maçka ve Nişantaşı bölgesine gidecek araçlar Harbiye istikametine devam edip bölgeye Mim Kemal Öke caddesi üzerinden ulaşılacak.

Süleyman Seba caddesi üzerinden Taksim Kabataş ve Karaköy istikametine gidecek araçlar, Bayıldım Caddesine açık olan kısmı kullanarak Prof. Dr. Allaeddin Yavaşça ve Vişneli Tekke sokaklarını kullanarak Dolmabahçe ve Kadırgalar caddeleri üzerinden istediklere bölgeye ulaşacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)