E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbom Bursaspor'u devirdi---

Cimbom Bursaspor'u devirdi

Cimbom Bursaspor'u devirdi
30 Ağustos 2014 - 18:35 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'in açılış haftasında Bursaspor'a konuk olan Galatasaray, Burak Yılmaz ve Olcan Adın'ın golleriyle ilk haftayı 3 puanla noktaladı

Prandelli'nin yeni transferlerden hiçbirine yer vermediği mücadelede Galatasaray, 52. dakikada Burak Yılmaz ve 90. dakikada Olcan Adın'ın golleriyle ilk haftayı kayıpsız geçti. 

KADROLAR

BURSASPOR: Harun, Şener, İbrahim, Behich, Ozan Tufan, Bekir, Volkan, Ferhat, Traore, Fernandao 
GALATASARAY: Muslera, Veysel, Semih , Chedjou, Hakan, Melo, Selçuk, Yekta, Sneijder, Bruma, Burak
MAÇIN AYRINTILARI

GOL: Dk. 52: Bruma'nın asistinde Burak Yılmaz topu filelere gönderdi. 

PRANDELLI'DEN ÜÇ SÜRPRİZ

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Bursaspor maçının ilk 11’inde büyük sürprizler yaptı. 

Bursa Atatürk Stadı'nda saat 19:00'daki maçı hakem Halis Özkahya yönetiyor. Yardımcılıklar ise Ekrem Kan ve Kemal Yılmaz..

İtalyan çalıştırıcı, Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa karşılaşmasında ilk 11’de oynattığı Olcan Adın, Yasin Öztekin ve Alex Telles’i Bursa’da yedek oturttu. 

3 futbolcu ısınmak için sahaya çıkmadı

Cesare Prandelli, Bursaspor karşısında sürpriz bir ilk 11 sahaya sürerken, Galatasaray’da maç öncesinde 3 oyuncu ısınmak için sahaya çıkmadı.  Dünkü maçta Prandelli’nin yedek kulübesinde şans verdiği 6 futbolcudan Olcan Adın, Umut Bulut ve Furkan Özçal 90 dakika öncesinde ısınmaya çıkmadı. 

İlk 11 futbolcuların dışında 90 dakika öncesinde yedek futbolculardan Yasin Öztekin, Koray Günter ve Telles sahada ısındı. Sürpriz bir şekilde 11’e alınmayan Olcan ile birlikte Umut ve Furkan ısınma çalışmasında sahada yer almadı. 

BURSA'DA GÜNDEM MELO 

Galatasaray taraftarları Bursa'da Felipe Melo'ya sahip çıktı. Süper Kupa karşılaşmasında Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel'in Brezilyalı futbolcuyu kast ederek ''Belediye sokak köpeklerini temizlesin, yoksa bu iş bana kalacak'' demesi gündemden uzun süre düşmezken, Bursa'da da günde Melo'ydu. 

Yeşil-beyazlı taraftarlar köpek sesi çıkararak Melo'ya seslenirken, sarı-kırmızılı taraftarlar yıldız futbolcuya 'I love you Melo'  tezahuratlarıyla destek verdi. Brezilyalı futbolcu da kendi taraftarını sevgisine asker selamıyla karşılık verdi. Daha sonra da elini kalbine götürerek yanıt verdi. 

Galatasaray taraftarı daha sonra "Felipe Melo'nun askerleriyiz" diye uzun süre bağırdı

YÖNETİM İLGİ GÖSTERMEDİ

Galatasaray yönetimi, Bursaspor maçına ilgi göstermedi. İcra Kurulu Başkanı ve yönetici Emir Sarıgül Bursa Atatürk Stadı'nda takımı yalnız bırakmadı. 

PRANDELLİ MANCİNİ'YE ÖZENDİ

Prandelli Bursa maçına çıktığı 11'le geçtiğimiz sezon kadroda yaptığı sürpriz değişikliklerle nam salan Mancini'ye özendi. Süper Kupa maçında Fenerbahçe karşısına sürdüğü ilk 11'den tam 3 futbolcuyu İtalyan teknik adam takımdan kesti. 

Prandelli, Fenerbahçe karşısında ilk 11'de sahaya sürdüğü Yasin Öztekin, Olcan Adın ve Telles'i Bursaspor maçında kulübeye yolladı. 
İtalyan teknik adam Hakan, Yekta ve Bruma'ya görev verirken G.Saray'ın da sahaya 4 yabancı ile takımını sahaya sürdü. 

YILDIZLAR YERİNE A2 MAÇINA GİTTİLER
Bursa’da Passolig protestosu…


Yeşil beyazlı taraftarlar, bu sezon yürürlüğe giren elektronik bilet sistemi olan Passolig’i protesto etmek adına ilginç bir yöntem seçti.  Bursaspor’un Texas grubunun birçok üyesi Galatasaray ile oynanacak maç yerine A2 takımlarının karşılaşmasına gitti. 

Bursaspor taraftarı şu anda her zaman saatler öncesinde geldiği Atatürk Stadyumu yerine Bursaspor’un Galatasaray A2 takımı ile oynadığı maçı izliyorlar… Ve şu anda Bursa Atatürk Stadyumunda cezalı olan tribünler dışındaki kale arkası açık tribününde büyük boşluklar bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)