E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMaçı 23 bin kişi izleyecek---

Maçı 23 bin kişi izleyecek

Maçı 23 bin kişi izleyecek
20 Nisan 2014 - 18:26 borsagundem.com

Sezonun son derbisine saatler kala kaç adet bilet satıldığı da önemli bir soru işareti

Derbiye yaklaşık 2 saat kalmasına karşın Olimpiyat Stadı çevresinde taraftar sayısının azlığı gözden kaçmadı. Stada gelen taraftarlar ise E-Bilet sistemindeki yüz tanıma sistemi ve turnikeler ile ilgili teknik sıkıntı ile kaşılaşıyor.

Güvenlik görevlileri ellerindeki geçici kartlar ile e-bilet sisteminde sıkıntı yaşayan taraftarlara yardımcı olmaya çalışsa da küçük gerginliklerin önüne geçilemedi. Yaşanan en önemli sıkıntı ise taraftarların yüz tanıma sistemini unutup stada girmeye çalışması. Sistem yüz tanıma sistemine girmeyen taraftarlara ikinci bir şans tanımadığı için bir çok taraftar kapıda kaldı. 

SADECE 8 BİN 123 BİLET SATILDI

Fenerbahçe'nin galibiyetle ayrılırsa şampiyonluğunu ilan edeceği Beşiktaş'ın 3 puana ulaşması halindeyse şampiyonlar ligi'ne katılm yolunda büyük avantaj elde edeceği sezonun son derbisi öncesinde bilet şoku yaşanıyor.

Derbi için öğlen saatlerine kadar satılan toplam bilet sayısı 8.123'de kaldı. Beşiktaş sezon başında ise 15 bin kombine bilet satışı yapmıştı. Bu rakamlara göre, şu saat itibarı ile 75 bin kapasiteli Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak derbiyi yaklaşık 23 bin kişi izleyecek.

KAYSERİ'DE 285 MANİSA'DA 250 BİLET

Derbi karşılaşması dışında bu hafta oynanan maçlardan gelen bilet haberleri de hayal kırıklığı yaratmış durumda. Cuma günü oynanan ve evsahibi Kayseri Erciyesspor'un kümede kalma mücadelesinde misafir ekip Trabzonspor'un ise Avrupa kupalarına katılma yolunda hayati önemde olan Kayseri Erciyesspor-Trabzonspor karşılaşması için Kayseri'de sadece 285 Passolig bileti satıldı. 

Dün Manisa'da oynanan ve yine ligde kalma mücadelesinde hayati önemde olan Akhisar Belediyespor-Kayserispor karşılaşmasında ise sadece 250 Passolig bileti satıldı.   

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)