E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisLufthansa Türkiye'ye 32 yaşında yeni genel müdür---

Lufthansa Türkiye'ye 32 yaşında yeni genel müdür

Lufthansa Türkiye'ye 32 yaşında yeni genel müdür
24 Ekim 2016 - 12:54 borsagundem.com

Alman Havayolları Lufthansa’nın yeni Türkiye Genel Müdürü Kemal Geçer oldu

1991'de Lufthansa'ya ait bir uçak ile İstanbul'dan Frankfurt'a giden yedi yaşındaki çocuk, tam 25 yıl sonra İstanbul'a yine bir Lufthansa uçağı ile bu kez Lufthansa Türkiye genel müdürü olarak döndü.

Kemal Geçer, 32 yaşında yakaladı bu kariyeri. Özgeçmişi, başarılı geçen bir yüksek eğitim ve iş yolculuğunun ardından Lufthansa Türkiye genel müdürlüğüne atandığını gösteriyor.

1984 Antalya doğumlu Kemal Geçer, okul yaşamının başladığı Almanya'da en son Schumpeter School of Business and Economics'ten ekonomi ve işletme yüksek lisansı ile mezun oluyor. Üniversite eğitimi sırasında start up girişimlerinin yanı sıra Vodafone'da çalışma yaşamına atılıyor. Deneyim kazandıkça farklı şirketlerde çalışıyor. Şirket birleşme ve satınalmalar konusunda uzman bir profesyonel.

Düsseldorf'ta Heine Medizin genel müdürü olarak 19 ülkede iş geliştirme, satış ağı kurma, insan kaynaklarından sorumlu olarak çalışıyor. Geçer, Lufthansa Türkiye genel müdürlüğünün yanı sıra gruba bağlı Swiss Airlines ile Austrian Airlines'ın satış, pazarlama ve insan kaynakları faaliyetlerinden sorumluluğu da yürütecek.

Geçer, yeni görevinin ardından ilk icraatını da bizimle paylaştı. Lufthansa'nın web sitesinde bundan böyle Türkçe dili ile de hizmet verilecek. Geçer, "Türkiye seyahat ve havacılık sektörleri birçok fırsat sunuyor. Hizmetlerimizde dijital dünyanın sunduklarından sonuna kadar yararlanacağız" diyor. (Ekonomist Dergisi)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)