E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporLucescu'dan Cimbom'a kötü haber---

Lucescu'dan Cimbom'a kötü haber

Lucescu'dan Cimbom'a kötü haber
15 Haziran 2014 - 18:39 borsagundem.com

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ı arayan Lucescu'nun Galatasaray'a gelmeyi çok istemesine rağmen başkan Ahmedov'u ikna edemediği belirtildi

Galatasaray'ın Lucescu planı suya düştü. Galatasaray'dan aldığı teklif üzerine kulübü Shakhtar Donetsk'den ayrılmak için başkan Ahmedov ile görüşen Rumen teknik adamın Ukrayna kulubü başkanını ikna edemediği öğrenildi.

Shakhtar Donets Başkanı Ahmedov'un Lucescu'ya "Ukrayna'daki savaş nedeni ile kimseyi buraya gelmeye ikna edemiyorum. Bizi bırakırsan hocasız kalırız" diyerek izin vermediği öğrenildi. Bu görüşme sonrasında Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ı arayan Lucescu'nun sarı - kırmızılı ekibe dönmeyi çok istemesine rağmen başkan Ahmedov'u ikna edemediğini bildirdiği öğrenildi.

Ukrayna ekibinin Lucescu’ya seneliği 4.5 milyon eurodan 2 senelik bir sözleşme önerdiği yazıldı.

Aysal: Lucescu'yu kulübü bırakmıyor
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal yaptığı açıklamada, ''Mircea Lucescu'yu kulübü bırakmıyor. Hollanda ve Alman ekolüne döneceğiz'

UKRAYNA BASINI: LUCESCU'YA SENELİK 4.5 MİLYON EURO...
Öte yandan Ukrayna basınında yer alan haberlere göre; Shakhtar Donetsk başkanı Ahmedov ile bir araya gelen Rumen teknik adam bir sene daha takımda kalmaya ikna edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 7,33
En Yüksek: 7,50
En Düşük: 6,93
Değişim 5,77 %
FK: 21,92
PD / DD: -4,19
İşlem Hacmi 451.585.331
Toplam Adet: 63.112.572
Ağırlıklı Ort.: 7,14
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)