E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriLogo'da satış süreci---

Logo'da satış süreci

Logo'da satış süreci
24 Ekim 2016 - 09:47 borsagundem.com

Logo Yazılım satışa konu paylar, pay satış ve sermaye artırımı yasağı ve taleplerin alınmasına ilişkin açıklama yaptı

Logo Yazılım tarafından KAP'a yapılan açıklamada, satış sürecinde satışa konu paylar, pay satış ve sermaye artırımı yasağı ve taleplerin alınmasına ilişkin bilgi verildi.

Şirketten gelen açıklama şöyle;

Şirketimiz tarafından 17 Ekim 2016 tarihinde gerçekleştirilen özel durum açıklaması ile Şirket pay sahiplerinden EAS Solutions S.a.r.l.'nın ("EAS Solutions") azami olarak Şirket sermayesinin %24'ünü temsil eden 6.000.000 TL nominal değerli B Grubu paylarının ve Logo Teknoloji ve Yatırım A.Ş.'nin ("Logo Teknoloji") azami olarak Şirket sermayesinin %6'sını temsil eden 1.500.000 TL nominal değerli B Grubu paylarının çeşitli uluslararası ve yerli nitelikli kurumsal yatırımcılara satış sürecinin ("İşlem") başlatıldığı; ayrıca, EAS Solutions'ın azami olarak, Şirket sermayesinin %8'ini temsil eden 2.000.000 TL nominal değerli B Grubu paylarının ve Logo Teknoloji'nin ise azami olarak Şirket sermayesinin %2'sini temsil eden 500.000 TL nominal değerli B Grubu paylarının ek satış suretiyle uluslararası ve yerli nitelikli kurumsal yatırımcılara satılabileceği ve bu İşlem'i gerçekleştirmek üzere EAS Solutions ve Logo Teknoloji tarafından Citigroup Global Markets Limited ve Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin ("Yetkililer") yetkili olarak atandığı kamuya açıklanmıştı.

EAS Solutions ve Logo Teknoloji, Şirketimize, satışa konu olacak toplam payların, her durumda, en az %80'inin EAS Solutions tarafından ve en çok %20'sinin Logo Teknoloji tarafından satılacağını bildirmiştir.

İşlem'e konu her bir pay için gösterge fiyat aralığı 45 TL ile 55 TL arasında belirlenmiştir. Yatırımcıların taleplerinin alınması, 24 Ekim 2016 tarihinde başlayacaktır.

Şirket, bu İşlem ile dolayısıyla herhangi gelir elde etmeyecektir.

Şirketimiz, geri aldığı Şirket sermayesinin yaklaşık %2,77'sini temsil eden toplam 693.131 TL nominal değerde B Grubu paylarını, muhtelif şirket alımları haricinde, İşlem'in tamamlanmasından sonra 360 gün süre ile, Yetkililer'in izni olmaksızın, satışa veya halka arza konu etmeyecektir. Ayrıca, Yetkililer'in izni olmaksızın, İşlem'in tamamlanmasından sonra 360 gün süre ile muhtelif şirket alımları haricinde, sermaye artırımında bulunmayacaktır. Şirket, 360 günlük bu süre boyunca, bu doğrultuda bir karar almayacak ve muhtelif şirket alımları haricinde, geri aldığı paylara ilişkin olarak satış yapacağına veya sermaye artırımında bulunacağına dair açıklama yapmayacaktır.

          

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)