E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporLiverpool panikte!---

Liverpool panikte!

Liverpool panikte!
14 Aralık 2014 - 12:57 borsagundem.com

Siyah-Beyazlılar'ın UEFA ikinci turundaki favorisi Liverpool'da panik var!

Bu sezon yer aldığı bütün kulvarlarda lider konumda bulunan Kara Kartal, Liverpool’u korkuttu. Beşiktaş’ın 2007’nin rövanşını almak için ikinci turda karşılaşmak istediği İngiliz ekibinin taraftarları, olası rakipler arasında temsilcimizi en son sıraya yazdı.
UEFA Avrupa Ligi’nde yarın  yapılacak kura çekiminin ardından belli olacak ikinci tur eşleşmeleri öncesinde Siyah-Beyazlı camianın rakip olarak Liverpool’u istemesi, İngiliz ekibin cephesinde büyük yankı uyandırdı. Şampiyonlar Ligi’nde 6 Kasım 2007 tarihinde Anfield Road’da 8-0’lık skorla yendikleri Beşiktaş’ın, son dönemde ligde ve Avrupa’da büyük çıkış yaşamasından dolayı bu eşleşmeye sıcak bakmayan taraftarlar, forumlarda yaptıkları tahminlerde diğer takımlara yöneldi. Kara Kartal’ın bu sezon diğer Ada ekipleri; Arsenal ve Tottenham’la oynadığı maçları göz önünde bulunduran İngiliz futbolseverler, Feyenoord veya Club Brugge’le oynamaları halinde çeyrek final şanslarının daha fazla artacağı görüşünde birleşti. İrlandalı menacer Brendan Rodgers yönetiminde bu sezon ligde 9’uncu sırada bulunan Liverpool, Şampiyonlar Ligi’nde son maçında Basel’le 1-1 berabere kalıp Avrupa Ligi’ne katılım biletini son maçta güçlükle alabilmişti.
‘Bizim için fark etmez Liverpool olsun!’
Siyah-Beyazlı takımda kurayla ilgili olarak açıklamada bulunan Cenk Tosun, FANATİK aracılığıyla Liverpool’a sıcak baktıklarını belirtmişti. Genç golcü, “Taraftarımız, sıradaki rakibimizin Liverpool olmasını istiyor. Onlar da istiyorsa rakibin kim olacağı fark etmez. En iyi şekilde hazırlanıp ve kazanmayı sürdürerek
kupada yolumuza devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullanarak muhtemel rakiplerine mesaj göndermişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ergn14 Aralık 2014 13:35

    Hadi ordan sizde,adamlar elini kolunu sallaya sallaya,gelip geçerken "sekiz"atıyorlar....Sekiztaş a çıktı isimleri bu yüzden.Niye paniklesinler yine aynı şey olacak,göreceksiniz,abartıyorsunuz beşiktaşı...