E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporLigler erteleniyor mu---

Ligler erteleniyor mu

Ligler erteleniyor mu
14 Mart 2016 - 13:26 borsagundem.com

'Ligler erteleniyor mu' sorusuna TFF'den flaş cevap

Galatasaraylı Umut Bulut'un da babası Kemal Bulut'un da aralarında olduğu 37 kişinin yaşamını yitirdiği Ankara'daki terör saldırısının ardından, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), profesyonel ligleri erteleyeceği iddiası ortaya atıldı.

Önce kulaktan kulağa yayılan bu söylenti daha sonra sosyal medyada yayılıp bazı haber sitelerinde yer alınca, iddiaların doğru olup olmadığını TFF Yönetim Kurulu üyelerine sorduk.

TFF yetkilileri, liglerin ertelenmesinin kesinlikle söz konusu olmadığını belirterek, "Biz bugün saat 15.30'da rutin toplantımızı yapacağız. Liglerin ertelenmesi diye bir şey gündemimizde yok. Sadece daha önce ilan ettiğimiz gibi, 14, 15 ve 16 Mart 2016 tarihlerinde oynanacak tüm profesyonel ve amatör futbol karşılaşmalarında 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak" açıklamasını yaptı.

TFF'DEN UMUT BULUT'A BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Bu arada TFF, Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut için başsağlığı mesajı yayımladı.

TFF'nin internet sitesinden yayımlanan mesaj şu şekilde:
"Ankara'da dün yapılan kalleş terör saldırısında hayatını kaybedenler arasında A Milli Takım ve Galatasaray kulübü futbolcularından Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un da yer aldığını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Kemal Bulut'a Allah'tan rahmet, başta Umut Bulut olmak üzere tüm ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)